6/7/2012
www.musiccorner.gr

Μια μουσική έκπληξη μας επιφυλάσσει η Κωνσταντίνα για το φετινό καλοκαίρι!

Έτσι, μετά την διασκευή του “Μια Ελλάδα Φως” που έχει ήδη αγαπηθεί και παίζει δυνατά στα ραδιόφωνα, ξεκινάει τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Σ’ αυτό το ταξίδι, η αγαπημένη τραγουδίστρια συμπράττει επί σκηνής με τον νέο ανερχόμενο καλλιτέχνη, Χρήστο Μόραλη, σε ένα μουσικό πρόγραμμα με πολύ ρυθμό, κέφι και πολλές εκπλήξεις!

Η Κωνσταντίνα, με την μοναδική φωνή της και τις εκπληκτικές ερμηνείες της, παρουσιάζει επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία: “Θάλασσες”, “Σημάδι”, “Μια Ελλάδα Φως”, “Κι αυτό το βράδυ , “Στον επόμενο τόνο”, “Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο”, “Πέντε Ανέμους”, “Χωρίς Φτερά”, “Δηλητήριο”, Τηλεφωνώ”, “Πανάθεμα σε” κ.α., διασκευασμένα με νέο ύφος και φρέσκο ήχο, αλλά και άλλα αγαπημένα της τραγούδια άλλοτε πιο μοντέρνα και άλλοτε πιο λαϊκά που φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το ρεπερτόριο της.

Ο Χρήστος Μόραλης, είναι ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης της Dance-Pop-Rock μουσικής σκηνής, ο όποιος μας συστήθηκε μέσα από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο το όνομα του, από την όποια ξεχώρισαν αμέσως τα τραγούδια “Όνειρο κακό” και “Είναι αρκετά πιθανό”, ενώ τώρα μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι “Όλα είσαι εσύ” σε στίχους του Νεκτάριου Τυράκη και μουσική του ίδιου!

Δυνατή στιγμή στο πρόγραμμα αποτελεί η συνάντηση της Κωνσταντίνας και του Χρήστου πάνω στην σκηνή με ένα εκρηκτικό στιγμιότυπο που περιλαμβάνει τραγούδια για το καλοκαίρι που όλοι μας έχουμε αγαπήσει, “Καλοκαιρινές διακοπές”, “Το καλοκαιράκι”, “Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε” κ.α. τα όποια αποτελούν και την αρχή για ένα ξέφρενο πάρτι!!!

Το πρόγραμμα επιμελείται ο Χρήστος Μόραλης (μουσική επιμέλεια και ενορχήστρωση) καθώς εκτός από εκπληκτικός performer είναι και ταλαντούχος μουσικός!

Μαζί τους 5 νέοι ταλαντούχοι μουσικοί, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Γιάννης Δεληγιάννης και ο Dj Jes!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here