16/3/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Μαριάννα Πολυχρονίδη  επιστρέφουν στο Momento café bar στo Περιστέρι, την Παρασκευή 23 Μαρτίου, συνεχίζοντας την χειμερινή τους περιοδεία. Μαζί τους στην κρητική λύρα και το λαούτο ο μόνιμος συνεργάτης τους πια : Ανδρέας Αρβανίτης.

Στο πρόγραμμα θα ακουστούν κομμάτια της προσωπικής δισκογραφίας του Κώστα Λειβαδά, απ’ το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα» ως το «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα».  Δε θα λείψουν και κομμάτια του, που έχουν ερμηνευτεί  από άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες και έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια («Σα να μην πέρασε μια μέρα», «Πιάσε με», «Μοίρα μου έγινες», «Για να σε συναντήσω»). Έκπληξη της βραδιάς θα αποτελέσουν τα «κρυμμένα» τραγούδια του Κώστα, που έχει επιλέξει ο ίδιος με τη Μαριάννα Πολυχρονίδη, άλλα αγαπημένα κομμάτια σύγχρονων συναδέλφων του καθώς επίσης  και κομμάτια βγαλμένα απ’ την κρητική παράδοση και κάποιες επιλογές ,από άλλες εποχές του ελληνικού τραγουδιού.

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το Λουδοβίκο των Ανωγείων και εισαχθεί στα θεατρικά πράγματα απ’ τον Νίκο Κούνδουρο και τον Μιχάλη Κακογιάννη.  Με την αρτιότητα και την εκφραστικότητά της δίνει τη δικιά της πινελιά στην παράσταση. Με τον Κώστα είναι παλιοί γνώριμοι από την Κρήτη. Το δέσιμο και η χημεία τους πάνω στη σκηνή γίνονται εμφανή απ’ την πρώτη κιόλας, στιγμή. Καλλιτέχνες και κοινό γίνονται ένα, μαζί τραγουδούν και διαμορφώνουν  την ατμόσφαιρα της στιγμής.

Momento café bar
Κρέσνας 82 Περιστέρι
Τηλ. Κρατήσεων: 2105750987

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here