14/11/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κώστας Χρονόπουλος & Νίκος Γεωργουσάκης στο Architecture Rock Café.
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Οι δυο καλλιτέχνες παρουσιάζουν επί σκηνής ένα πρόγραμμα από τις προσωπικές τους δουλειές καθώς και αναπάντεχες διασκευές από το ξένο και ελληνικό ροκ ως την ελληνική παράδοση.

Ο Κώστας Χρονόπουλος εμφανίστηκε στη δισκογραφία με τον δίσκο «Σαν μια φωτογραφία» (Universal Music) τον Απρίλιο του 2005 με τραγούδια και ερμηνεία δική του. Στο δίσκο αυτό συμμετέχουν ως ερμηνευτές ο Δημήτρης Καρράς στο τραγούδι «Θέλω να ξέρω πως περνάς» και ο Μπάμπης Στόκας στο τραγούδι «Σαν μια φωτογραφία». Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Δεν έχω ιδέα» κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2007 από τη Minos – EMI. Δύο χρόνια μετά, επιστρέφει με τον τρίτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Καληνύχτα Barney». Η μουσική και η ενορχήστρωση είναι του ιδίου του καλλιτέχνη, ενώ στα λόγια συμμετέχει ο Μάνος Ξυδους στο τραγούδι «Πόσο κοστίζει η ησυχία» και ο Νίκος Μωραΐτης στο τραγούδι «Κανένας τους». Στο δίσκο συμμετείχαν: Ζίνα Αρβανιτίδη, Γρηγόρης Κλιούμης (Υπογεια Ρευματα), Μάνος Ξυδούς, Ελένη Πέτα και ο Απόστολος Ρίζος.

Ο Νίκος Γεωργουσάκης είναι ένας νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός. Παίζει σε μουσικές σκηνές και συμμετέχει σε μουσικά φεστιβάλ απ’ τα 21 του, είτε με τη δική του μπάντα, είτε με τον Θοδωρή Κοτονιά και τα Μακρινά Ξαδέλφια. Κάνει διασκευές, γράφει δικά του τραγούδια και ετοιμάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Στο γαλαξία της δίνης Μ51» που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2012. Στο δίσκο συμμετέχει η Μάρθα Φριντζήλα, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Η κατάρα του πεύκου» σε στίχους Ζαχαρία Παπαντωνίου, που μελοποίησε ο Νίκος Γεωργουσάκης,καθώς επίσης ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και ο Κώστας Χρονόπουλος.
Η βραδιά ξεκινάει με τους ReBus.

Κώστας Χρονόπουλος: κιθάρα-τραγούδι
Νίκος Γεωργουσάκης: ηλ. Κιθάρα-τραγούδι
Γωγώ Χονδρογιωργάκη: τραγούδι
Παναγιώτης Πρατίλας: βιολί
Κώστας Μαυριδάκης: μπάσο
Κωστάμος Γιακουμής: τύμπανα

INFO
ARCHITECTURE Rock Cafe

Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλ. 210 7472472

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22.30
Είσοδος: 8 € (με ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here