25/6/2012
www.musiccorner.gr

«Για την Ελλάδα της νίκης» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Μενέλαου Γεωργιάδη (μουσική, στίχοι, ερμηνεία) που μόλις κυκλοφόρησε στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε ψηφιακή μορφή (Digital Single), με σκοπό την κινητοποίηση των απανταχού Ελλήνων και Φιλελλήνων, οι οποίοι καλούνται, απ’ τον Έλληνα Κύπριο δημιουργό, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν, όχι για μια οποιαδήποτε Ελλάδα, αλλά «Για την Ελλάδα της νίκης».

Ο Μενέλαος Γεωργιάδης, σ’ ανοιχτή επιστολή του, ημερομηνίας 04 Ιουνίου 2012, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Ελληνίδες κι Έλληνες, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, Ελληνίδες κι Έλληνες της περήφανης Ομογένειας, σ’ όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, αγαπητοί Φιλέλληνες, ξεκινώντας αυτήν την πρωτοβουλία, απ’ τη σκλαβωμένη πατρίδα μου την Κύπρο, εύχομαι το τραγούδι μου με τίτλο “Για την Ελλάδα της νίκης”, να ποτίσει μ’ ελπίδα κι έμπνευση όλους εσάς που θα τ’ αγαπήσετε, όπως τ’ αγάπησα κι εγώ. Σας καλώ, από σήμερα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δημιουργήσουμε και ν’ αγωνιστούμε, όχι για μια οποιαδήποτε Ελλάδα, αλλά “Για την Ελλάδα της νίκης”. Θα τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ».

Η παραγωγή του τραγουδιού «Για την Ελλάδα της νίκης» έγινε στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή καταξιωμένων μουσικών και με πρωτεργάτη το μαέστρο και παραγωγό Γιώργο Μπουσούνη. Πρόκειται για ένα μουσικό κομμάτι με καθαρά ελληνικό χρώμα, μια βαλκανική μπαλάντα, εκτελεσμένη ζωντανά και με φυσικά όργανα, που καθοδηγούνται απ’ τα μαγικά -ποτισμένα με συναίσθημα- πνευστά του Tigran Sargsyan. Στίχοι που αναβλύζουν ελπίδα και συγκίνηση, αυθεντικές μελωδίες, μοναδικός ήχος και μια ζεστή ερμηνεία, σμίγουν, όλα μαζί, για να δημιουργήσουν ένα ηχητικό αποτέλεσμα με μοναδικό χαρακτήρα κι αισθητική, ένα μουσικό συναπάντημα που προκαλεί τις αισθήσεις.

Δεδομένου και του σκοπού για τον οποίον κυκλοφορεί το εν λόγω μουσικό έργο, καλούνται, όσοι επιθυμούν ν’ αποκτήσουν το τραγούδι, να το κατεβάσουν, χωρίς καμία χρέωση, απ’ τον επίσημο μουσικό ιστότοπο του Μενέλαου Γεωργιάδη www.menelaosmusic.com.

Λευκωσία, 06 Ιουνίου 2012
Μενέλαος Π. Γεωργιάδης
Συνθέτης, Στιχουργός, Ερμηνευτής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here