1/3/2013
www.musiccorner.gr

Οι ανατρεπτικές διασκευές των ΟΚ είναι σύνηθες φαινόμενο στις ζωντανές τους εμφανίσεις, ενώ έχουν ήδη στο ενεργητικό τους την διασκευή του “A Pain That I’m Used to” των Depeche Mode για λογαριασμό του HYSTERICA, του μεγαλύτερου fan club του συγκροτήματος, αλλά και το “Κάνε ό,τι σ’ αρέσει” του Κώστα Τουρνά που κυκλοφορεί από τη Sony Music.

Αυτή τη φορά επιλέγουν να κάνουν μία διασκευή στην “Αύρα” του Δημήτρη Παναγόπουλου, την οποία διαθέτουν δωρεάν μέσα από το site τους στο http://www.okband.gr/freedownloads. Δυνατοί electro ήχοι με παραμορφωμένες κιθάρες και ένα πειραγμένο theremin στο ρόλο του… “αέρα που περνά”.

Ξεκίνησαν να το διασκευάζουν με αφορμή τις ζωντανές τους εμφανίσεις, δοκιμάζοντας διάφορες εκδοχές. Με τη βοήθεια του Δημήτρη Φάκου στο περιθώριο κάποιων ηχογραφήσεων, κατέληξαν στην τελική του μορφή, όπου μάλιστα ο Δημήτρης πρόσθεσε και μερικούς επιπλέον στίχους. Πέρα από την live εκτέλεσή του, αποφάσισαν να το ηχογραφήσουν και να το διαθέσουν για free download ως ένα μικρό συμβολικό δώρο σε όλους τους παλιούς και νέους φίλους του συγκροτήματος που τους στηρίζουν τόσο καιρό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here