24/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΙ δημιουργήθηκαν στην Κέρκυρα το 2009 και το 2011, μετά από πολλές εμφανίσεις και συναυλίες, μπήκαν δυναμικά στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας, με δουλειά που έχει ξεσηκώσει εξαιρετικές κριτικές και διακρίσεις και με τα τραγούδια τους να βρίσκονται ανελλιπώς στις playlists των περισσότερων ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Σχήμα που έχει κατορθώσει να διαμορφώσει το δικό του προσωπικό ήχο. Έντεχνα τραγούδια με στοιχεία από την ελληνική και όχι μόνο παράδοση, ήχος ακουστικός χωρίς ηλεκτρονικές προσμίξεις, όμορφες και απρόβλεπτες συχνά ενορχηστρώσεις, στίχος ερωτικός, σατιρικός ή καταγγελτικός, πάντα όμως γεμάτος λυρισμό, συναίσθημα και αγάπη για τον άνθρωπο, αποδεικνύει με τη δουλειά του ότι η μουσική έκφραση καμιά φορά μπορεί να είναι τόσο απλή και τόσο θαυμάσια ταυτόχρονα.

ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΙ
Κάθε ζωντανή εμφάνισή τους αποτελεί ακουστική απόλαυση. Θα έχουμε τη χαρά να τους ακούσουμε στις 27 Απριλίου, στη σκηνή του Ghost House, σ’ ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει δικά τους τραγούδια αλλά και αγαπημένα κομμάτια γνωστών Ελλήνων δημιουργών, με προσκεκλημένο τους τον Βασίλη Λέκκα, έναν τραγουδιστή που έχει κατακτήσει τις καρδιές του ελληνικού κοινού με την εξαιρετική του όλα αυτά τα χρόνια διαδρομή. Τι περισσότερο μπορούμε άραγε να ζητήσουμε;

Σχήμα:
Βασιλική Παπακωνσταντίνου, τραγούδι, πιάνο, ακορντεόν
Γιάννης Κουτάγιαρ, μπάσο
Γιώργος Λεούσης, τραγούδι, πιάνο, ακουστική κιθάρα
Θοδωρής Γκατζέλης, τύμπανα
Κώστας Σκριμπόνης, βιολί, φωνητικά
Παναγιώτης Κελάνδριας, ακουστική κιθάρα, τραγούδι, στίχοι, μουσική

27 Απριλίου στο Ghost House
Λεπενιώτου 26 – Ψυρρή
Είσοδος 5 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν 23.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here