8/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει η Ρόζα Βασιλάτου

Ο Χρήστος Π. είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος καλλιτέχνης. Ένα παιδί ακόμα θα λέγαμε, που όμως έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μεγάλο κοινό και να αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια από όλα τα social media!

Από μικρός έπαιζε κιθάρα και πιάνο και με το που ενηλικιώθηκε υπέγραψε συμβόλαιο με την Universal Music η οποία διέκρινε το ταλέντο του στην μουσική και το τραγούδι. Γράφει ο ίδιος στίχους και συνθέτει τα δικά του τραγούδια και πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο του δίσκο με τίτλο “Η καρδιά μου αντιμιλάει“, το οποίο γνώρισε μεγάλη απήχηση! Πολλοί μιλάνε για τις δυνατές ικανότητες του ως performer σε live εμφανίσεις του, άλλοι πάλι λένε για το χαμηλό προφίλ που έχει διατηρήσει και για το γεγονός ότι, αν και νεαρός σε ηλικία, έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο με το χιούμορ και το γερό πάτημά του στην γη! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη φρέσκο και αυθόρμητο που έχει πολλά να δώσει και να πει…

Τη Δευτέρα 14 Μαΐου, ο Χρήστος Π. θα κάνει μία μοναδική εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου – Club, όπου θα παρουσιάσει τα τραγούδια του δίσκου του. Με αφορμή αυτή την εμφάνιση, μιλήσαμε μαζί του…

MusicCorner: Είσαι σε μια ηλικία μικρή, μόνο 19 χρονών. Πώς αντιμετωπίζεις όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα και πώς σου φαίνεται το να είσαι γνωστός και αρκετά “διάσημος”; Ποιές ήταν οι αντιδράσεις φίλων και γνωστών σου στην επιτυχία σου;
Χρήστος Π.: 
Είναι πραγματικά αυτό που κλισέ λέμε «όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»! Είναι τέλειο που ήδη σε αυτή την ηλικία έχω βρει αυτό που αγαπώ να κάνω κι απλώς το ακολουθώ γιατί θα μπορούσα να είμαι κι εγώ μπερδεμένος όπως πολλά άλλα παιδιά στην ηλικία μου. Τώρα όσον αφορά τις αντιδράσεις φίλων και γνωστών μπορώ χαρακτηριστικά να πω «έφαγα το δούλεμα της ζωής μου»!

MusicCorner: Τα κομμάτια στον δίσκο σου βγάζουν αλήθεια, είναι μέσα από την ζωή, τόσο οι μπαλάντες που είναι πιο ρομαντικές, όσο και τα πιο “γρήγορα” και “ανεβαστικά” τραγούδια. Θες να μας πεις τί σε εμπνέει αλλά και από πού αντλείς την θεματολογία σου;
Χρήστος Π.: 
Μόνη σου το είπες… απ’ τη ζωή! Από οτιδήποτε βλέπω και νιώθω, μέχρι την κοπέλα που γουστάρω. Κάθε κρυφό συναίσθημα μέσα μου και κάθε ερέθισμα γύρω μου, μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει τη θεματολογία ενός τραγουδιού μου. Αρκεί να μου κάνει ένα “κλικ”!

MusicCorner: Ας μιλήσουμε για τον ελεύθερό σου χρόνο, αν σου απομένει καθόλου χρόνος δηλαδή! Όταν δεν είσαι στην σκηνή, πώς ψυχαγωγείσαι, τί σου αρέσει να κάνεις και τι σε χαλαρώνει;
Χρήστος Π.:
Είμαι μεγάλος «σινεφίλ» το ομολογώ και δεν χάνω ευκαιρία να βλέπω τις νέες ταινίες στον κινηματογράφο –ειδικά τα θερινά τώρα που ανοίγει ο καιρός. Μόνο που μεγάλη μου αδυναμία είναι τα blockbusters κι όχι τίποτα πολύ κουλτουριάρικες ταινίες. Ειδικά τώρα που η τεχνολογία 3D κάνει το πράγμα ακόμη εντυπωσιακότερο. Μου κάνει απίστευτη εντύπωση πόσο γρήγορα εξελίσσεται η τεχνολογία, τόσο που σε λίγα χρόνια …θα ζητούν κι από μας το κοινό να παίζουμε στο έργο!

MusicCorner: Σε μια παλιότερη συνέντευξή σου είχες πει, όσον αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια, πως έχεις επικεντρωθεί στην συνεργασία σου με τα Starbucks και ίσως αργότερα προκύψουν κάποιες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές. Να λοιπόν που τώρα κάνεις live στον Σταυρό του Νότου! Πες μας δυο λόγια για το πως συνέβη αυτό, καθώς και για το αν έχεις προγραμματίσει για το άμεσο μέλλον και άλλες live εμφανίσεις.
Χρήστος Π.:
Είπαμε μετά την unplugged παρουσίαση των τραγουδιών μου πριν μερικούς μήνες, να πάμε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας μία full band παρουσίαση του δίσκου, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τόσο τα singles όσο και τα υπόλοιπα κομμάτια με την πραγματική τους δυναμική. Θέλω επίσης να πω και μερικά ακόμη τραγούδια που δεν είναι δικά μου αλλά μου αρέσουν πολύ. Είναι αν θέλεις και μια πρόβα τζενεράλε για τα lives που σχεδιάζουμε και για τα οποία θα ακούσετε από μας πολύ σύντομα!

MusicCorner: Γιατί θα πρότεινες σε κάποιο να έρθει να σε δει στον Σταυρό του Νότου; Ετοιμάζεις κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτό το live;
Χρήστος Π.:
Γιατί με την μπάντα μου κουβαλάμε πολλή τρέλα, πολλή rock διάθεση κι ένα σούπερ πρόγραμμα!!! Φυσικά κι ετοιμάζω κάποια έκπληξη για το live αυτό, αλλά αν τη μαρτυρήσω, τι έκπληξη θα είναι…;!

MusicCorner: Για τέλος, πες μας τι αισθάνεσαι την στιγμή που βγαίνεις στην σκηνή, εκείνα τα δευτερόλεπτα που κοιτάς το κοινό πριν προφέρεις οτιδήποτε στο μικρόφωνο!
Χρήστος Π.:
Αισθάνομαι ένα περίεργο συναίσθημα μεταξύ χαράς που βρίσκομαι στη σκηνή και άγχους… «Χαράγχος» θα το έλεγα!!! Είναι όμως κάτι που νιώθω μόνο εκείνη τη στιγμή, μετά όλα αλλάζουν και περνάω υπέροχα. Ελπίζω κι εσείς που θα έρθετε στον Σταυρό του Νότου να περάσετε το ίδιο υπέροχα!

————————–

Δείτε εδώ και το σχετικό δελτίο τύπου: http://www.musiccorner.gr/?p=48313

————————–

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here