Δεκέμβριος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Universal

Ένα χρόνο μετά το πολυπλατινένιο «Το Καλύτερο Ψέμα», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με το δέκατο προσωπικό του άλμπουμ με τον τίτλο «Θάρρος ή Αλήθεια», καταθέτοντας με θάρρος και σε αυτό το άλμπουμ, όπως πάντα, την αγάπη του για την μουσική.

Στο άλμπουμ, εκτός από τις ήδη γνωστές επιτυχίες «Σ’ Αγαπώ» και «Αξίζω» (το τελευταίο είναι από το soundtrack της ταινίας του Νίκου Περάκη «Σειρήνες στη στεριά»), περιλαμβάνονται δώδεκα ακόμη ολοκαίνουργια κομμάτια σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, του Νίκου Μωραΐτη και του Νίκου Γρίτση, ενώ τις ενορχηστρώσεις έχουν επιμεληθεί οι Soumka, Δημήτρης Κοντόπουλος, Δημήτρης Μπέλλος και Σόλωνας Αποστολάκης. Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης ένα ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη με τίτλο «Βροχή των Αστεριών».

Το πρώτο single, που έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα και στις προτιμήσεις του κόσμου, είναι η ομώνυμη ατμοσφαιρική μπαλάντα «Θάρρος η Αλήθεια».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πιο ώριμος συνθετικά παρουσιάζει σ’αυτό το άλμπουμ το εύρος του ταλέντου του. Κανένας άλλος συνθέτης της εποχής μας δεν συνδυάζει την ψυχαγωγία με υψηλών προδιαγραφών τραγούδια που μένουν μέσα στον χρόνο. Ενενήντα εννιά τραγούδια του καταγράφονται στο media inspector (επίσημη μέθοδος μέτρησης radio airplay) από όλα του τα άλμπουμ. Ένα γεγονός που αποδεικνύει πόσο αυτά αντέχουν στο χρόνο, πόσο αγαπιούνται και πόσο το κοινό τα ζητάει. Κάθε καινούργια δισκογραφική πρόταση του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη, γίνεται αφορμή για να τραγουδάμε για χρόνια με θάρρος και πάθος τις αλήθειες μας.

Το καινούριο άλμπουμ τα περιλαμβάνει όλα. Δυνατά συναισθήματα και δρόμους που έδειξε η αγάπη του κοινού πάνω από 12 χρόνια. Αυτά που ζήσαμε μαζί με τον Μιχάλη, αυτά που  του ζητήσαμε και αυτά που ο ίδιος μας προσφέρει ως νέα δώρα.

Το άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια» κυκλοφορεί από την Universal Music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here