19/3/2014
www.musiccorner.gr

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ
Η θρυλική ερμηνεύτρια Μπέσσυ Αργυράκη που σημάδεψε τη μουσική σκηνή των 70’s, 80’s και 90’s, επιστρέφει ξαναγεννημένη, νέα και πιο «ηλεκτρική» από ποτέ! Σε ένα μοναδικό live στη σκηνή των Φίλων, εκείνη και ο φίλος Δημήτρης Κίκλης στο πιάνο και τη φωνή, μας υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά.

argyraki_2014_03

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ
Μια από τις πιο σπουδαίες ερμηνεύτριες μας, μαγεύει τη σκηνή των Φίλων, με τις εκπληκτικές ερμηνείες τις! Η εξαιρετική Julie Massino, έρχεται στη συντροφιά μας, για ένα υπέροχο βράδυ! Μαζί της στο τραγούδι και το πιάνο, ο Δημήτρης Κίκλης, γνώριμη φυσιογνωμία του “Friends” πλέον.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ο Πάνος Μουζουράκης και μια ομάδα ιδιόρρυθμων και περίεργων μουσικών, διασκευάζουν τα τραγούδια του και διασκεδάζουν τον κόσμο με ένα vintage ήχο, σε ρυθμούς Swing και Shuffle. Εκτός από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, ερμηνεύονται τραγούδια από Frank Sinatra,Dean Martin, Oscar Brown Jr, Tom Johnes, διασκευάζουν Robbie Williams, Aerosmith και Beatles. όλα αυτά για την προσωπική τους ευχαρίστηση που τείνει να περνάει με μεγάλη επιτυχία και στον κόσμο από κάτω, από πάνω, δεξιά και αριστερά.

mouzourakis_2014_03

FRIENDS BAR
Σημείο συνάντησης καλλιτεχνικών δράσεων
Λεωφόρος Καλυβίων 21, Λαγονήσι, τηλ. 22910 26576

Ώρα έναρξης 22:30

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here