9/9/2010
www.musiccorner.gr

Οι EMIGRE έρχονται με ένα μοναδικό live set…! Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου οι Emigre θα μας παρουσιάσουν ζωντανά τη νέα τους δισκογραφική δουλειά “ΚΥΚΛΟΣ” στο κατάστημα Public στο Σύνταγμα όπου θα πραγματοποιηθεί και η απονομή του χρυσού δίσκου «Live Στιγμές».

EMIGRE LIVE στο Public συντάγματος την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ. (5ος όροφος)
Είσοδος ελεύθερη!!!

Public Συντάγματος
Καραγεώργη Σερβίας 1
Πλατεία Συντάγματος
Αθήνα
Τήλ:210.3246210

EMIGRE «ΚΥΚΛΟΣ»
Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την Plus Rec / Universal Music

Η νέα δισκογραφική δουλειά των Emigre τους βρίσκει ανανεωμένους με ανεπτυγμένο ύφος και χαρακτήρα στην τέταρτη ολοκληρωμένη τους δουλειά. Το νέο album των Emigre θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Σεπτέμβρη με γενικό τίτλο «ΚΥΚΛΟΣ» και περιέχει 10 νέα τραγούδια. Στην νέα τους κυκλοφορία οι Emigre έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους στιχουργούς: Βίκυ Γεροθόδωρου (Live Στιγμές 2009 «Πέφτω»), Νεκτάριος Τυράκης (Eurovision 2010 «Touch me deep inside»), Ρεβέκκα Ρούση, Νίκος Μωραΐτης, Όλγα Βλαχοπούλου (Live Στιγμές 2009 «Σάββατο απόγευμα» ντουέτο με τον Α. Ρέμο) και τον Μιχάλη Κουϊνέλη (ΜΕΘ) απ’ τους Stavento στο ντουέτο τους «Γυρνώ Την Ρόδα Μου».

Το νέο cd των Emigre περιέχει 3 Bonus tracks, την διασκευή του τραγουδιού «Δυο Μέρες Μόνο» (μια παραγωγή που πραγματοποίησαν για τα 20 χρόνια του Mega) και 2 remix, το τραγούδι της Eurovision «Touch me deep inside» Consoul training mix & «Αυτό Που Θέλω» Soumka dance mix).

Οι Emigre δεν επέλεξαν τυχαία τον τίτλο του νέου τους Album. Γι’ αυτούς ανοίγει ένας νέος ΚΥΚΛΟΣ συλλογικής δουλειάς και δημιουργίας που τον χαρακτηρίζει, ο φρέσκος ήχος και η χορευτική διάθεση σε up tempo ρυθμούς.

ΕMIGRE:
Γιάννης (emigre) Χανιωτάκης – Ηλεκτρ. Κιθάρα & Σύνθεση
Ραχήλ Τσελεπίδου – Φωνή
Τάσος Πελτέκης – Ηλεκτρ. Κιθάρα
Γιάννης Μπέλλος – Μπάσο
Αλέξης Αρχοντής – Drums
Παναγιώτης Σκαρλάτος – Πλήκτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here