11/5/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Όταν, το 2007 η Δήμητρα Μαστορίδου μάς συστήθηκε με το πρώτο solo album της «Καινούργιο Σπίτι» από την Lyra Records, δε φανταζόταν ότι η …θέα θα της ενέπνεε τη δεύτερη δισκογραφική παρουσία της. Και ενώ “Ετών 30”, άνοιξε το παράθυρό της περιμένοντας ότι «Άνοιξη θα μπει», τελικά, με τα χρόνια που ακολούθησαν, από το παράθυρο έμπαιναν οι ήχοι της πόλης,  οι δυσκολίες των καιρών, οι “φωνές” των ανθρώπων και το παράθυρο έγινε “Παράλογο με θέα”!

Αυτός είναι ο νέος δίσκος της τραγουδοποιού Δήμητρας Μαστορίδου. Με 12 τραγούδια εκ των οποίων μία ιδιαίτερη διασκευή στο κομμάτι «Twist in my sobriety» της Tanita Tikaram! Ακούει στον ελληνικό τίτλο “Κόκκινα Δάκρυα”…

Ο δίσκος κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από τη Free Voice Records. Αλλά δεν… κυκλοφορεί μόνος του! Θέλει και παρέα! Το RELEASE  PARTY θα λάβει χώρα σε ένα νέο και φρέσκο χώρο, το Spray Club Athens… Με καινούργιο αέρα, καλλιτέχνης και χώρος, θα δώσουν όλη την ενέργεια και δροσιά τους για ένα… to know us better. Τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές δουλειές της, αγαπημένες, πειραγμένες ή μη, επιτυχίες θα ακουστούν για να μας οδηγήσουν σε καινούργια ακούσματα αλλά και να μας θυμίσουν παλιά και αγαπημένα.

Δεν τελειώνουμε όμως εκεί… Στη μουσική αυτή συνάντηση, τρεις τυχεροί θα φύγουν με ένα δώρο. Το υπογεγραμμένο από τη Δήμητρα νέο album της.

Συνοψίζουμε λοιπόν. Ραντεβού στο Spray Club Athens, Οδυσσέως και Κολωνού στο Μεταξουργείο, την Παρασκευή 18 Μαΐου. Η φωνή της Δήμητρας θ’ αρχίσει να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα μετά τις 23.00 ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.00, ώστε να γνωριστούμε και καλύτερα μεταξύ μας!

Τιμή εισόδου: 10 euro, το δεύτερο ποτό στα 5 euro

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here