13/5/2013
www.musiccorner.gr

Ο Alex Leon, η Demy & ο Epsilon ενώνουν τις δυνάμεις τους & δημιουργούν το τραγούδι “The Sun” που θα μας κρατήσει συντροφιά τις καλοκαιρινές μας μέρες και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς ενός ατελείωτου beach party!

To νέο hit single που κυκλοφορεί από την Panik Records ανατρέπει τους κανόνες & αναλαμβάνει να “ντύσει” μουσικά το καλοκαίρι μας!

Το νέο single “The Sun” περιέχει δυνατές εικόνες ξεγνοιασιάς, πάρτυ στις παραλίες, ηλιοβασίλεμα και πολύ καλοκαίρι, συνδυασμένα με το πιο summer dance beat!

demy_2013_05_01

“The Sun”  είναι ο τίτλος του και οι στίχοι του είναι μια ωδή στο πιο λαμπερό αστέρι, που δίνει φως, ενέργεια, ζέστη, ζωή!

Τα γυρίσματα του video clip του single σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου κράτησαν πάνω από 2 μέρες και πραγματοποιήθηκαν στη Νάξο στις παραλίες Μικρή Βίγλα και Πλάκα.

Ενα αυτοσχέδιο beach party που δημιουργείται από μία παρέα νέων παιδιών, της Demy, του Alex Leon, του Epsilon και αγαπημένων φίλων, χωρίς καμία προετοιμασία, με υλικά που βρήκαν στην ερημική παραλία και καταλήγει σε ένα δυνατό πάρτυ με soundtrack το “The Sun”.

 

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Νίκος Μαριάνος. Άλλωστε η καλοκαιρινή διάθεση όλων μας δεν απαιτεί πολλά πράγματα… απλά γέλιο, καλή παρέα, μουσική & μια παραλία και τον ήλιο!

Stay tuned for more…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here