9/7/2014
www.musiccorner.gr

Τη Δευτέρα 12 Μαΐου κυκλοφόρησε το official music video του τραγουδιού “Άνοιξη” με ερμηνευτή τον Νίκο Καρακαλπάκη, σε μουσική και στίχους της Ανδριανής Ζαγγανά, από το album με τίτλο “Εποχή” που θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο το φθινόπωρο.

H σκηνοθεσία του video clip ειναι του Πάρη Γρηγοράκη.

karakalpakis_2014_07

Η Ανδριανή Ζαγγανά γράφει λίγα λόγια για τη δουλειά αυτή: «Την άνοιξη του 2014 , 4+1 τραγούδια στέκουν έτοιμα να αγγίξουν καρδιές, ώτα, και χείλη ανθρώπων. Μουσική συλλογή «ΕΠΟΧΗ»: Η μουσική και τα στιχάκια της Ανδριανής Ζαγγανά με τον Νίκο Καρακαλπάκη να φωτίζει τις σκιές της τραγουδώντας. ΕΠΟΧΗ, έτσι, γιατί, αγκαλιάζει τον ΗΧΟ, αιρετικά. Ανάποδα, κι αλλιώς. Τραγούδια γραμμένα για τις εποχές του χρόνου. Τις εποχές των Ανθρώπων. Αυτές που περνάνε, αφήνουν, και δεν επιστρέφουν. Τραγουδήστε το. Παντού…»

Ο Νίκος Καρακαλπάκης μετρά πληθώρα σημαντικών συνεργασιών (Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Πηγή Λυκούδη κ.α.), καθώς με την ευέλικτη φωνή του, την πλούσια ερμηνευτική του γκάμα και τη σκηνική του παρουσία, έχει κερδίσει επάξια τη θέση του ανάμεσα στους σημαντικότερους ανερχόμενους ερμηνευτές.

Συντελεστές:
Ερμηνευτής: Νίκος Καρακαλπάκης
Μουσική-Στίχοι: Ανδριανή Ζαγγανά
Αlbum: «Eποχή» (2014)
Σκηνοθεσία: Πάρης Γρηγοράκης
Κάμερα: Γιάννης Βούτσικας
Οργάνωση Παραγωγής : Νεφέλη Ντακοζούδη
Πρωταγωνιστούν: Παναγιώτης Σωφρόνης, Έλλη Μπαχαρακάκη
Παραγωγή videoclip: Nίκος Καρακαλπάκης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here