6/11/2013
www.musiccorner.gr

Δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ “Ψάχνω ένα χάδι”, ο Νίκος Ρουμελιώτης επιστρέφει με νέο τραγούδι το οποίο έχει τίτλο “Τι να πιστέψω“, σε στίχους και μουσική Βασιλικής Μόφορη, το οποίο αποτελεί προπομπό του νέου του δίσκου που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 από τη Final Touch.

roumeliotis_ti_na_pistepso_cover_2013_11

Ο ερμηνευτής – τραγουδοποιός Νίκος Ρουμελιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρός έδειξε την αγάπη του για τη μουσική και στα πέντε του, μόλις, χρόνια ζήτησε ως δώρο μια κιθάρα. Η αγάπη του για την μουσική συνεχίστηκε και στα μαθητικά και εφηβικά του χρόνια, καθώς συμμετείχε σε διάφορες σχολικές εκδηλώσεις και σε σχολικά συγκροτήματα.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής, φλάουτου, αρμονίας, ενώ έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές τόσο στην Αθήνα (Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική, Κύκλος Live Stage, Ρυθμός Stage κ.α.) όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, είτε σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες είτε μόνος του, κερδίζοντας τις εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική του παρουσία όσο και με την ερμηνεία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here