Τρεις νέοι και πολλά υποσχόμενοι, δημιουργοί- τραγουδιστές και μια ηθοποιός-ερμηνεύτρια, ενώνουν τις δυνάμεις τους, αυτό το χειμώνα, εκπλήσσοντας μας ευχάριστα με τις μουσικές και ψυχαγωγικές τους ικανότητες επί σκηνής.

Από 30 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή οι: Σύλβια Δεληκούρα, Γιώργος Βάνας, Ντένις Κωνσταντινίδης και Μανώλης Ρακιντζής, θα εμφανίζονται στο γνωστό Ροκ στέκι “Architecture RockCafé” στην περιοχή του Ζωγράφου παρουσιάζοντας ένα απολαυστικό, εναλλακτικό πρόγραμμα. Θα ροκάρουν δυνατά χαρίζοντάς μας ξεχωριστές βραδιές γεμάτες ελληνικές και ξένες ροκ επιτυχίες στολισμένες με… “μυστήριες” έντεχνες πινελιές!

Μην τους χάσετε!
Σύλβια Δεληκούρα: 
Μια ηθοποιός με μουσική φλέβα που ισορροπεί με επιτυχία πάνω στη θεατρική και τη μουσική σκηνή. Μετά από σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς ηθοποιούς, στο σανίδι αλλά και τηλεοπτικά δοκιμάζει τις δυνάμεις τις στο τραγούδι με το οποίο ασχολείται ερασιτεχνικά εδώ και χρόνια. Αυτό το χειμώνα ομορφαίνει την παρέα των φίλων της στην Αρχιτεκτονική στου Ζωγράφου.

Γιώργος Βάνας:
Οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στις πόρτες του talent show ‘’Dream Show’’ όπου    και ξεχώρισε με την χαρακτηριστική φωνή και την έντονη σκηνική του παρουσία. Ακολούθησαν συνεργασίες με τον συνθέτη Νίκο Αντύπα, τη Σοφία Βόσσου, την Ειρήνη Δούκα την Όλγα Βενετσιάνου καθώς και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ‘’Pavement Stories’’ μαζί με τη μπάντα του. Ύστερα από πολλές συναυλίες αποφάσισε να ‘’αράξει’’ στο Σταυρό του Νότου για 4 χρόνια. Φέτος ενώνει τη φωνή του με φίλους στην Αρχιτεκτονική στου Ζωγράφου.
Ντένις Κωνσταντινίδης:
Ένα 5χρονο αγόρι αρχίζει να πειραματίζεται με τη μουσική πιάνοντας στα χέρια το, ντραμς  κιθάρα και πιάνο..Η κατάληξη ήταν αναπόφευκτη, η μουσική τον κερδίζει και αργότερα η «Μπάντα Κοάλα» είναι γεγονός. Στα 19 κερδίζει το πρώτο βραβείο αγγλόφωνου συγκροτήματος της Γραμματείας Νέας Γενιάς με το σχήμα «In a testube» και στη συνέχεια συμπράττει στη σκηνή με γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Θεοδοσία Τσάτσου, ο Ζακ Στεφάνου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και τα Μωρά στη φωτιά. Σήμερα συνθέτει το πρόγραμμα των εμφανίσεών του με τους φίλους του στην Αρχιτεκτονική, περιμένοντας παράλληλα την έκδοση του πρώτου του δίσκου με τίτλο «Virtu».

Μανώλης Ρακιντζής:
Η ιδιαίτερη χροιά του και το ταλέντο του στη στιχουργική και στη σύνθεση είχαν ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο ”Αποτοξίνωση”που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Συνεργάστηκε για πολλά χρόνια στη σκηνή με τον Μιχάλη Κακέπη και τη Χριστίνα Γκόλια, ενώ δεν έχανε ευκαιρία για unplugged εμφανίσεις στα αγαπημένα όλων μας μαγαζιά της Αθήνας. Σήμερα είναι έτοιμος να ξεσηκώσει αλλά και να καθηλώσει το κοινό μαζί με την παρέα του στην Αρχιτεκτονική στου Ζωγράφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here