21/3/2014
www.musiccorner.gr

Είναι ευτυχής συγκυρία το να γιορτάζουν οι Dub Trio τα 10 χρόνια τους και να μας επισκέπτονται στα πλαίσια της εορταστικής τους περιοδείας, 4 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, για να μας χαρίσουν ένα βράδυ πέρα από τα συνηθισμένα. Γνήσιο βίαιο instrumental metal αναμεμειγμένο με deep-grooving reggae breaks όπως μόνο το Τρίο από το Brooklyn που έχει αφήσει το στίγμα του ανεξίτηλο στην ιστορία του Dub, ξέρει να προσφέρει. Την Κυριακή 6 Απριλίου στο Six D.O.G.S.

dub_trio_six_dogs_2014_03_001

Οι Dub Trio λοιπόν, επιστρέφουν για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια ύπαρξης τους και μάλιστα κουβαλάνε μαζί τους και τον 5ο και πλέον δυναμικότερο δίσκο τους, μέχρι τώρα, ένα ακόμα απίστευτο χαρμάνι ήχων και μουσικών στυλ. Ο δίσκος βρίσκει τα μέλη να εναλλάσσουν μεταξύ τους μουσικά όργανα και να τυραννούν ότι κουμπί, διακόπτη και πετάλι βρουν μπροστά τους μέχρι να καταλήξουν στον χαρακτηριστική τους έκφανση της dub μουσικής. Αν οι αρχαιολόγοι έσκαβαν μετά τον επόμενο παγετώνα και έβρισκαν ένα δίσκο των Dub Trio θα ήταν το πλέον αντιπροσωπευτικό μουσικό δείγμα της κοινωνίας της Νέας Υόρκης. Τόσο απροσάρμοστα διαφορετικό αλλά με έναν μυστηριώδη τρόπο μαγευτικά ενδιαφέρον.
Έχοντας συνεργαστεί στενά σε ηχογραφήσεις αλλά και ζωντανές εμφανίσεις με μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών όπως οι Mike Patton (περιοδεύουν συχνά μαζί του κι ο Mike αναλαμβάνει να ντύσει τη μουσική τους με την ιδιαίτερη φωνή του. Επίσης, ήταν η μπάντα που αποτελούσε τον συναυλιακό κορμό των Peeping Tom), Rage Against the Machine, Mos Def, Lady Gaga, Tupac Shakur, Matisyahu, Yoko Ono, Fugees, 50 Cent, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι η δύναμη τους έγκειται στην ικανότητα να παντρεύουν φαινομενικά αταίριαχτα μουσικά είδη και να παρουσιάζουν ένα μουσικό αποτέλεσμα απίστευτης στιβαρότητας, που πάντα πρέπει να παίζεται σε μεγάλη ένταση.

dub_trio_six_dogs_2014_03_002
Τη δυνατότητα να πιάσουν λοιπόν τα επιθυμητά decibel λοιπόν θα έχουν στις 6 Απριλίου στην Αθήνα όταν και θα μας αποδείξουν περίτρανα γιατί θεωρούνται ως ένα από τα πιο εκρηκτικά live acts παγκοσμίως. Ο drummer Joe Tomino, ο μπασίστας Stu Brooks κι ο κιθαρίστας D.P. Holmes σας καλούν σ’ ένα ηχητικό πείραμα που θα παντρέψει ζωντανά στη σκηνή progressive, dub,metal, punk και reggae ρυθμούς ωθώντας τα αυτιά μας σε νέες ανεξερεύνητες ηχητικές κατευθύνσεις.

Κυριακή 6 Απριλίου

Six D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλ: 2103210510                 

Προπωληση: 15€ (τα πρώτα 100 από Δευτέρα 17/3)
Ταμείο: 18€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here