12/6/2013
www.musiccorner.gr

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, οι «Freaky Fortune» θα ταξιδέψουν μέχρι το Λουτράκι για μια μοναδική εμφάνιση για το opening του beach bar Cocoon.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι Freaky Fortune θα παρουσιάσουν ένα δίωρο dj set με Live vocals από όπου δεν θα λείπουν οι μεγαλύτερες dance επιτυχίες, καθώς και ιδιαιτέρες διασκευές από την διεθνή και εγχώρια μουσική σκηνή.

freaky_fortune_2013_06_01

Οι Freaky Fortune θα παρουσιάσουν στο Coccon για πρώτη φορά live το νέο single τους All I Need (This summer) που μόλις κυκλοφόρησε! Το debut single τους «Our Destiny» αποτέλεσε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών chart, ενώ το δεύτερο single τους «Stronger» αγαπήθηκε από κοινό και ραδιόφωνα.

Παρά το σύντομο της πορείας τους έχουν είδη εμφανιστεί στο πλάι του Γιώργου Μαζωνάκη και της Ελένης Φουρέιρα, ενώ μόλις βρέθηκαν επί σκηνής με την Δέσποινα Βανδύ στο show του mad για την μόδα και την μουσική «MadWalk». Πέρα από τις συνεργασίες επί σκηνής, οι Freaky Fortune έχουν κάνει επιτυχημένα remix στην Τάμτα, στην Demy, στις Μέλισσες, καθώς και στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι Freaky Fortune σε καλούν στο opening του “it place” στο καλοκαιρινό Λουτράκι… To Cocoon! Μην το χάσεις!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here