18/7/2013
www.musiccorner.gr

Οι KOZA MOSTRA γράφουν το απόλυτο soundtrack της πιο ξέφρενης περιπέτειας προκαλώντας μας να αποχωριστούμε την καθημερινότητα μας και να τους ακολουθήσουμε σε μία άγνωστη πραγματικότητα!

“Για περιπέτεια θα φύγω μέσα σ’ ένα κανό, ιθαγενείς θα με ψάχνουν μες την ζούγκλα μα εγώ, 
ένα αστέρι θα έχω πάρει για φυλαχτό… κόκκινο αστέρι που είσαι και τι κάνω εδώ?!!

Το «ξεσηκωτικό», ροκ, περιπετειώδες «Τι Κάνω Εδώ» γράφτηκε από τον Ηλία Κόζα ειδικά για τα ελληνικά επεισόδια της πρωτοποριακής digital ενέργειας “Dropped” που επιλέγει ήρωες καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι αποχωρίζονται την καθημερινότητά τους και «προσγειώνονται» σε μία άγνωστη πραγματικότητα, μακριά από το σπίτι τους.

koza_mostra_2013_07_01

Οι επεισοδιακοί KOZA MOSTRA έντυσαν μουσικά τα επεισόδια του ελληνικού “Dropped”, με τον Έλληνα ήρωα Σταύρο Κώττα να αφήνει τη δική του καθημερινότητα για να γίνει “dropped” στην άγνωστη Καμπότζη, αναζητώντας την πραγματική αξία του ταξιδιού μέσα από την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία!

Στα επεισόδια ηχεί δυνατά ο μοναδικός ήχος των KOZA MOSTRA στο «Τι Κάνω Εδώ» που συμπληρώνει την τρέλα του ταξιδιού στέλνοντας ένα παπάκι από την ζούγκλα στην ποταμιά!

Τίποτα λιγότερο από ένα εξίσου “ξέφρενο ροκ ταξίδι” είναι και το επίσημο video clip για το “Τι Κάνω Εδώ”…

Μετά από τρεις μέρες συνεχόμενων γυρισμάτων και σε σκηνοθεσία του Κυριάκου Νοχουτίδη, το soundtrack της πιο τρελής περιπέτειας οπτικοποιήθηκε επάξια!

Το digital single κυκλοφορεί από την Platinum Records.

KOZA MOSTRA “Τι Κάνω Εδώ”
“What Am I Doing Here”
Στίχοι/ Μουσική: Ηλίας Κόζας
Σκηνοθεσία: Κυριάκος Νοχουτίδης
Φωτογραφία/ Μοντάζ: Ειρήνη Καραγιάννη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here