25/7/2012
www.musiccorner.gr

Με την επιστροφή τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες υποδέχτηκαν τον Ιούλιο οι My Excuse. Μέσα σε ένα μόλις μήνα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κατάφεραν να ξεκινήσουν μια σειρά από δραστηριότητες που θα τους εδραιώσουν στην Ελληνική αλλά και παγκόσμια μουσική σκηνή!

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αμερική, με πρώτη στάση τη Νέα Υόρκη, συγκέντρωσαν τις καλύτερες κριτικές από fans αλλά και επαγγελματίες του χώρου μέσα απο τα live τους! Παράλληλα, συνέχισαν και ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις για το νέο τους album με τον, βραβευμένο με Grammy, Ron Saint Germain και ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τα μεγαλύτερα record labels της χώρας!

Από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιουλίου πραγματοποίησαν μια σειρά πολύ επιτυχημένων live εμφανίσεων σε ιστορικά μαγαζιά και φεστιβάλ, όπως τα Arlene’s Grocery, Pianos, Wicked Willy’s, Six Flags αλλά και το Stars & Stripes, ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Αμερικής! Μαζί με την περιοδεία τους, ετοίμασαν και την πρώτη ανεξάρτητη παγκόσμια κυκλοφορία τους μέσα από τα iTunes την Πέμπτη 11 Ιουλίου με το δεύτερο official single τους “Silent Revolution”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here