19/2/2013
www.musiccorner.gr

 

POP EYE @ FLORAL
Σάββατο 23/2

Pop Eye έρχονται στο Floral παρουσιάζοντας τραγούδια από το album “Almost Dead, Still Alive”, που κυκλοφόρησαν την άνοιξη του 2012 , γνωστά τραγούδια του ομώνυμου ντεμπούτου album τους και δοκιμάζουν για πρώτη φορά τα νέα τους τραγούδια!

Οι Pop Eye δημιουργήθηκαν τέλη 2005, από τους αδελφούς Γιάννη & Μάρκο Καλατή και το Δημήτρη Καμπούρη, ενώ στην πορεία στην παρέα τους προστέθηκε ο Μάνος Αναγνωστάκης και πρόσφατα η Έφη Θεολόγου. Όπως λένε κι οι ίδιοι: «Ο Ποπάι δεν ήταν ο αγαπημένος μας ήρωας. Η ποπ όμως είναι η αγαπημένη μας μουσική …κι έτσι αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά.»

Οι Pop Eye παίζουν με τα pop ιδιώματα (indie pop, electropop, electronica, dance e.t.c.) και παρουσιάζουν τη δική τους ηλιόλουστη pop.

To πρώτο album τους κυκλοφόρησε το 2008 και τα single “If you” και “Deepest Sea” που είχαν προηγηθεί είχαν ήδη δημιουργήσει αίσθηση. Ακολούθησε 4 χρόνια μετά η δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά τους “Almost Dead, Still Alive”, σε δική τους DIY παραγωγή και δωρεάν διανομή στο διαδίκτυο. Από το album ξεχώρισε και έπαιξε πολύ στα ραδιόφωνα το “A Better Day”.

POP EYE
Δημήτρης Καμπούρης: Φωνή
Μάρκος Καλατής: Κιθάρα
Γιάννης Καλατής: Drums
Μάνος Αναγνωστάκης: Μπάσο
Έφη Θεολόγου:Φωνή, Πλήκτρα

Floral
Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια

Ώρα έναρξης 22.00
Είσοδος 4 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here