4/7/2014
www.musiccorner.gr

Νέο video clip από τους THE MODE στο τραγούδι «Σ’ αγαπώ» και η χορευτική επιτυχία του καλοκαιριού απέκτησε την δική της μοναδική ζωντανή εικόνα!

the_mode_2014_07_01

Οι THE MODE στο νέο τους video clip δίνουν τον ρυθμό από το stage και το κοινό ανταποκρίνεται θετικά μέσα σε ένα ντελίριο χορού και διασκέδασης. Σε αυτή την ξέφρενη clubbing διάθεση, το πάντα εκκεντρικό τριμελές συγκρότημα μας παρουσιάζει μια μικρή γεύση από το κλίμα που επικρατεί στις ζωντανές του εμφανίσεις. Την σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Δημήτρης Συλβέστρος που έχει στο βιογραφικό του πολλά επιτυχημένα video clip της ελληνικής showbiz. Το Fashion Costume Design στο clip έχει αναλάβει αποκλειστικά η καινοτόμος σχεδιάστρια Μαρία Βυτινίδου με την πρωτοποριακή ομάδα του Athens Fashion Club, που ετοιμάζει τα πιο chic και λαμπερά ρούχα σχεδιασμένα ειδικά για τα μέλη του συγκροτήματος με συστήματα νανοτεχνολογίας! Τις χορογραφίες επιμελήθηκε η γνωστή dance instructor από τη Θεσσαλονίκη Βίκυ Ευσταθίου (Z dance by Vicky).

Την μουσική και την παραγωγή του τραγουδιού υπογράϕουν οι THE MODE σε συνεργασία με τον Ιταλό παραγωγό Luca Monticelli, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη γνωστή hit maker Βίκυ Γεροθόδωρου.

the_mode_fey_2014_07_01

Οι THE MODE πιο ενεργητικοί από ποτέ, ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν όχι μόνο το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό κοινό με το νέο summer hit τους, αλλά πολύ περισσότερα πλήθη καθώς διοργανώνουν ένα καλοκαιρινό tour με σταθμούς όπως Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Κεφαλλονιά, Αρχαία Ολυμπία αλλά και Ibiza!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here