25/7/2014
www.musiccorner.gr

Η Final Touch και οι Wigs περήφανα παρουσιάζουν την πρώτη ομώνυμη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στα δισκοπωλεία.

Οι Wigs μετρούν ήδη 5 χρόνια ζωής και δημιουργήθηκαν από την ανάγκη 5 φίλων να μοιραστούν την αγάπη και τις ανησυχίες τους για τη μουσική. Ο ήχος τους είναι ένα εκρηκτικό μείγμα hard rock με επαναστατικό στίχο και σκληρές κιθάρες, που δεν αφήνει περιθώρια για συγκρίσεις.

wings_dt_2014_07

Το συγκρότημα χάρη στο ανατρεπτικό του performance αλλά και το πολύπλευρο κοινωνικό του έργο (φιλανθρωπικά live στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας, στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για την Κιβωτό του Κόσμου, αποστολή βοήθειας μέσω UNISEF στους σεισμόπληκτους της Αϊτής, ενίσχυση με εφόδια τους Γιατρούς Του Κόσμου, των Χωριών SOS…κ.ά.) απέκτησε γρήγορα φανατικό κοινό. Έχει στο ενεργητικό του δυναμικά live (μπροστά στη Βουλή, στο Μπλοκο ΒιοΠα στην Κερατέα…) και σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση αποδεικνύει περίτρανα ότι η ελληνόφωνη hard rock σκηνή μπορεί να προσφέρει ακόμα αυθεντικές συγκινήσεις.

Η μουσική, δηλώνουν, είναι το μέσο να ερεθίσουμε εκτός από τα αυτιά και τις συνειδήσεις των ακροατών, να προβληματίσουμε αλλά και να αναζητήσουμε τις ευθύνες μας. Σαν το νερό που σιγοβράζει, αρχίζει να κοχλάζει και στο τέλος ξεχειλίζει, αυτό το album είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρο στις μέρες μας. Αποτελείται από 11 κομμάτια σε στίχους και μουσική των Wigs, αφιερωμένα σε εκείνους που δεν έπαψαν να λένε την αλήθεια.

1. Ήρωας
2. Άγρια άλογα
3. Χούλιγκαν
4. Κυανέ Ουρανέ
5. 2023
6. Χιλιάδες κόλπα
7. Φίλοι
8. Καταιγίδα
9. Πολίτης του κόσμου
10. Δύστυχες χαρές
11. Λευκή Κατάρα

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των CD θα δοθεί για την ενίσχυση της Φλόγας (Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

Οι Wigs αποτελούνται από τους:
Wiggy Athan Τσάκλας (Φωνή)
Dr. Noizz Νικ Γκαβογιαννάκης (Solo Χορδές)
Craby Λευτέρης Κάβουρας (Ρυθμικές Χορδές)
B-Line Νεκτάριος Πούλος (Χαμηλές Συχνότητες)
Κυριάκος Δαρίβας (Μεμβράνες & Κύμβαλα)

Το πρώτο κομμάτι το οποίο μας παρουσιάζουν από τη δισκογραφική δουλειά τους έχει τον τίτλο «Κυανέ Ουρανέ» σε στίχους του Αθανάσιου Τσάκλα και μουσική του Νίκου Γκαβογιαννάκη. 

Ο ΑΘΛΟΣ @ Facebook : http://on.fb.me/1mzBzkP 

H μουσική δεν μπορεί να λειτουργεί αποκομμένα από την πραγματικότητα 
αλλά οφείλει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ζωής.

Τα μέλη των Wigs, πιστοί σε αυτή τη φιλοσοφία, στις 10 Αυγούστου 2014 θα συμμετάσχουν μαζί με την ομάδα αθλητών του Άθλου (Αθανάσιος Τσάκλας, Ελένη Λυγερού, Αποστόλης Τσάκλας) σε μια πρωτόγνωρη δοκιμασία για τα ελληνικά δεδομένα, με σκοπό να συλλέξουν χρήματα για τα παιδιά της Φλόγας.

Ο εμπνευστής του Άθλου και frontman των Wigs, Αθανάσιος Τσάκλας, θα διανύσει 1.000 μίλια, από τον Ορμένιο του Έβρου έως τη Γαύδο της Κρήτης με το ποδήλατο.

Πιο αναλυτικά, ο Άθλος θα περιλαμβάνει: ποδηλασία, ορειβασία ως την κορυφή του Ολύμπου στα 2.918 μέτρα, τρέξιμο στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας 42.195 μέτρων, διάπλου από το ακρωτήρι Μαλέα της Πελοποννήσου έως τη νήσο Γαύδο (πάνω σε φουσκωτή σχεδία με ποδηλατοκίνηση)

«Κάθε ταξίδι είναι μια πρόκληση που διαχωρίζεται σε μικρότερες κατακτήσεις, ώσπου να πετύχεις τον τελικό στόχο. 
Η επιτυχία είναι ο ίδιος ο άνθρωπος και η δύναμη που κρύβει μέσα του.
Αν μια φορά στη ζωή σου την ανακαλύψεις, μετά τη χρησιμοποιείς για πάντα.»

Αθανάσιος Τσάκλας, The Wigs

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here