28/6/2012
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Ανδρεάτος-Προαύλιο”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα εμφανιστεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου στο μουσικό προαύλιο του θεάτρου Badminton, για μια μοναδική μουσική παράσταση.

Μετρώντας 7 προσωπικούς δίσκους και τουλάχιστον 60 δισκογραφικές συμμετοχές, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ως ερμηνευτής, ως μουσικός και άλλοτε ως συνθέτης έχει συνεχή μουσική παρουσία τα τελευταία 25 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τους πιο σπουδαίους εκπροσώπους της έντεχνης και της λαϊκής μουσικής σκηνής (Νταλάρας, Αλεξίου, Γαλάνη).Από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του, ξεχωρίζει  για την εξαιρετική λαϊκή φωνή του όσο και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές του και τις αναζητήσεις του. Με τεράστια πείρα, αλλά και σημαντική θητεία ως ερμηνευτής σπουδαίων δημιουργών, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος παρουσιάζει μεταξύ άλλων τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας από τις συνεργασίες του με τον Βαγγέλη Κορακάκη, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Χρήστο Νικολόπουλο κ.α., τραγούδια του Άκη Πάνου, καθώς και τραγούδια από τελευταίο δίσκο του.

Μια αγαπημένη φωνή με σταθερές αισθητικές προτιμήσεις και πολλά διαχρονικά τραγούδια.

Όλα πολύτιμα

Πέμπτη 5 Ιουλίου
Ώρα: 21:00
Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Προπώληση: www.viva.gr – 13855/ τηλ. 210-8840600 / καταστήματα Public, Forthnet

Μουσικό Προαύλιο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: 211.1010000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here