2/4/2014
www.musiccorner.gr

Ο Γιάννης Κούτρας έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση όλων μας ως ένας από τους σημαντικότερους έλληνες ερμηνευτές, αφήνοντας ανεξίτηλο στίγμα με την ερμηνεία του στον ιστορικό «Σταυρό του Νότου» του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Νίκου Καββαδία. Η ευαισθησία του, το μέτρο της συγκίνησης, η τονική του ευστοχία, η ευελιξία της ερμηνείας του και η σχεδόν «αόρατη» τεχνική του αρτιότητα, τον ανέδειξαν ως έναν από τους καλύτερους έλληνες τραγουδιστές.

Σε αυτό το πρόγραμμα ο Γιάννης Κούτρας δίνει ένα εξαιρετικό ρεσιτάλ ερμηνείας και επιλεγεί να παρουσιάσει μια παράσταση εφ’ όλης της ύλης. Μια παράσταση που αποτελεί μια από τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας του, αποκαλύπτοντας τα διαφορετικά πρόσωπα του δημοφιλούς ερμηνευτή, με τραγούδια όπως τα “Κούρο Σίβο”, “Mαχαίρι”, ”7 νάνοι στο s/s Cyrenia”, “Πόσο σ’ αγαπώ”, “Παλιός στρατιώτης”, “Θεσσαλονίκη”, “Γυναίκα”, “Sorry seems to be the hardest word”, τα οποία κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου: Από την μπαλάντα ως το κλασικό λαϊκό και από το ροκ ως τα τραγούδια σύγχρονων τραγουδοποιών.

Το Σάββατο 5 Απριλίου, ο Γιάννης Κούτρας θα παρουσιάσει αυτό το ξεχωριστό πρόγραμμα στη σκηνή του «Boa», στο Λαγονήσι. Παρέα του θα είναι δύο από τους μόνιμους συνεργάτες του, ο Άκης Μουχλιανίτης (πιάνο) και ο Λευτέρης Πουλιού (σαξόφωνο).

koutras_afisa_2014_04

«Boa» café|bar|restaurant
Λεωφ. Καλυβίων 2, Λαγονήσι
Τηλέφωνο επικοινωνίας – κρατήσεων: 6942 708 399

Είσοδος Ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 22:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here