21/9/2010
www.musiccorner.gr

ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα έναρξης : 20.30
Είσοδος Ελεύθερη

Ο Γιάννης Κότσιρας φέτος το καλοκαίρι ξεφυλλίζει τις σελίδες του μουσικού του ημερολογίου, περιοδεύοντας σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας στις αποσκευές του την πρόσφατη κυκλοφορία του ολοκαίνουριου διπλού live cd του, με σύγχρονες αλλά και κλασικές επιτυχίες από το χώρο του έντεχνου, του λαϊκού και του ποπ τραγουδιού, ταξιδεύει και συναντάει τους φίλους του ανά την Ελλάδα, για να μοιραστεί μαζί τους στίχους και μελωδίες που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει.

Μεγάλες επιτυχίες από το προσωπικό του ρεπερτόριο, όπως «Το τσιγάρο», «Το σεντόνι, το «Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι» ή το «Άντρας που δεν έκλαψε» σε φρέσκιες, πραγματικά… ζωντανές εκτελέσεις, μαζί με επιλογές-έκπληξη από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής, συνθέτουν μία πολύχρωμη μουσική παράσταση, με στιγμές ρυθμικές και διάθεση έντονα καλοκαιρινή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ποντάρει στις ερμηνευτικές του δυνατότητες και φλερτάρει με το ίδιο πάθος τόσο με τους ροκ και έντεχνους ήχους όσο και με το λαϊκό τραγούδι στις καλύτερες στιγμές του.

Συνοδοιπόρος του σε αυτό το μουσικό ταξίδι η Βασιλική Καρακώστα, την οποία έχουμε γνωρίσει στο πλευρό σημαντικών εκπροσώπων της ελληνικής μουσικής, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ο Γιώργος Ανδρέου, αλλά και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπογράφει επίσης τους στίχους και της μουσική στο πρώτο προσωπικό cd της Βασιλικής με τίτλο «Η σβούρα και άλλες ιστορίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here