24/9/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Δώρος Δημοσθένους, ο performer που εντυπωσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική του σκηνική παρουσία, με μουσικό ένστικτο και εκλεκτικό γούστο, μας προσκαλεί να χορέψουμε στο ρυθμό του swing, όπου το χτες γίνεται σήμερα. Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, θα μας χαρίσει στο Half Note Jazz Club, μια βραδιά σε jazz μονοπάτια του ’50 με μελωδίες blues & rock&roll. Τραγούδια βγαλμένα από δίσκους βινυλίου και από εκείνες τις τεράστιες κασέτες των πρώτων κασετοφώνων του αυτοκινήτου του πατέρα μας, μας οδηγεί στη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, που σήμερα φαντάζει πολύ αθώα και γοητευτική.

Μουσικές μιας αλλοτινής εποχής γεμάτης με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη μεταφέρουν στην καθημερινότητα μας μια άλλη, πιο αισθαντική διάσταση, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε. Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Μαζί του οι: Παντελής Μπενετάτος- πιάνο, Κώστας Κωνσταντίνου- κοντραμπάσο, Δημήτρης Κλωνής- ντραμς, Βασίλης Τζαβάρας- κιθάρα, τραγούδι, Κωστής Βαζούρας- σοπράνο και άλτο σαξόφωνο.

Guest: η ομάδα swing ATHENS LINDY HOP

Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 10 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό / ποτό από 3€)

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Κρατήσεις: 210 9213310  ǀ viva.gr – 13855

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here