11/9/2014
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  στέλνοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ”

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Άλλος ένας δίσκος, άλλη μια περιπέτεια. Ζαλισμένος από την εξαμηνιαία-και βάλε- ενασχόληση με τις ηχογραφήσεις αλλά και την μετέπειτα επεξεργασία, δεν είμαι σε θέση να κρίνω το μουσικό αποτέλεσμα. Θα περάσουν δυο-τρία χρόνια μέχρι  να εξαγνιστούν τα αυτιά μου και να μπορέσουν να καταλάβουν  τι έγινε. Για τους στίχους, βάζω από τώρα το χέρι στη φωτιά.  Είμαι βαθειά ικανοποιημένος.

Η  «Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου», παρά την δηλητηριώδη διάθεση, δεν έχει σκοπό να φοβίσει. Να κλονίσει, ναι. Να ξαφνιάσει. ναι.  Και-παρ’ ότι οι  επιφανειακοί  με κατατάσσουν στη μαυρίλα- να παρηγορήσει, είθε.

cd_papakonstantinou_th_2014

Τους συντελεστές αυτού του πονήματος θα τους μάθετε ξεφυλλίζοντας τις 32 σελίδες του ένθετου. Είναι παλιοί και νέοι συνεργάτες, που με βοήθησαν να δώσω υπόσταση  στην υπερδιέγερση του νου  μου, που συμβαίνει- που και  που-ακόμα.

Ο δίσκος  είναι  παραγωγή της  «Αχός», δηλαδή δικιά μου.

Σας περιμένω.

Σεπτέμβριος 2014
Θανάσης Παπακωνσταντίνου

«Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου» …ο πολυαναμενόμενος δίσκος

του Θανάση Παπακωνσταντίνου  Κ Υ Κ Λ Ο Φ Ο Ρ Ε Ι
Αποκλειστική Διανομή MLK

Πρώτη κυκλοφορία τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here