15/5/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Για τεχνικούς λόγους η συναυλία στις 23/5, του Γιάννη Λογοθέτη (ΛΟΓΟ) στο Ρυθμό Stage αναβάλλεται. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία. Ευχαριστούμε για την κατανόηση…

Για μία βραδιά, την Πέμπτη 23 Μαΐου, ο μοναδικός ΛΟΓΟ (Γιάννης Λογοθέτης) θα βρίσκεται στο Ρυθμό Stage για να παρουσιάσει μία επιλογή από τα ωραιότερα σατυρικά του τραγούδια αλλά και την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Πεινιάουου”. Μαζί του σε μια ξεχωριστή σύμπραξη ο Γιώργος Μαργαρίτης με τον οποίο μοιράζεται και το ομότιτλο τραγούδι του νέου του cd .

Ο ΛΟΓΟ (Γιάννης Λογοθέτης) εκτός από τις γελοιογραφίες και τα σκίτσα του,  του είναι πολύ γνωστός από τα σατυρικά του τραγούδια: Λούλα, Το σκυλάκι το κανίς, Η πεθερά, Ο γέρος και η Σπυριδούλα, Είμαι πολύ ωραίος, Πολύ ωραίο στυλ και αμέτρητα άλλα.

Όμως υπάρχει και η άλλη του πλευρά, αυτή του στιχουργού με τις αμέτρητες επιτυχίες που έχει τραγουδήσει όλος ο κόσμος όπως τα Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε – Αν μ’ αγαπάς φίλα σταυρό – Έτσι είναι η ζωή- Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί – Τι να πούμε τι – Η κορδέλα και πολλά άλλα.
logothetis_2013_05_001

Τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και μια επιλογή από τα ωραιότερα σατυρικά τραγούδια θα παρουσιάσει o Γιάννης Λογοθέτης (ΛΟΓΟ) με τους συνεργάτες του σε μία και μοναδική παράσταση για τη φετινή σαιζόν. Μην τη χάσετε !!!

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Πέμπτη 23 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22.30
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here