9/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση .  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΛΙΔΑΚΗΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Μανώλης Λιδάκης, επιστρέφει στον Πειραιά, για μία μόνο βραδιά, στο PassPort,το Σάββατο 13 Απριλίου, για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό του Πειραιά το νέο του δίσκο «Β’ Ανάγνωση», με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Χρειάζεται θάρρος για να ερμηνεύσεις σε δεύτερη ανάγνωση, τραγούδια σφραγισμένα από μεγάλους τραγουδιστές όπως τον Νίκο Ξυλούρη, την Βίκυ Μοσχολιού και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος μας συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος εμπιστεύεται τα σημαντικά αυτά τραγούδια σε έναν μόνο τραγουδιστή. «ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ», «ΓΥΡΝΑΝ ΑΜΙΛΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ», «ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ», «ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ν’ΑΡΝΗΘΩ», «ΤΟ ΔΙΧΤΥ», «ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ», «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ»

Στη «Β’ Ανάγνωση» ο Μανώλης Λιδάκης ερμηνεύει με σεβασμό τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που αγαπήθηκαν και σημάδεψαν γενιές Ελλήνων.

Αυτά τα τραγούδια, αναμεμειγμένα με ερμηνείες σε «Α’ Ανάγνωση» από το πλούσιο ρεπερτόριό του  και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του, θα ερμηνεύσει ο Μανώλης Λιδάκης.

Φιλική συμμετοχή: Γιώτα Νέγκα

Μαζί του επί σκηνής συμπράττουν οι:
Ιφιγένεια Ιωάννου – Τραγούδι
Γιάννης Μπελώνης – Πιάνο
Γιώργος Σπηλιόπουλος – Μπουζούκι
Βασίλης Ραψανιώτης – Βιολί
Γιάννης Ματσούκας – Κιθάρα
Λευτέρης Γρίβας – Ακορντεόν

Σάββατο, 13/4

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Είσοδος: 12 eur (στο bar) – 20 eur (σε τραπέζι)

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 210.4296401 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here