18/10/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Κοζανίτης συνθέτης Μιχάλης Χανιώτης, έχοντας δώσει μουσικά διαμάντια στην ελληνική δισκογραφία (τραγούδια όπως “Δυόσμος και Κανέλα”, “Παραβάτες”, “Μοίρα Κρυφή” κ.α.), μέσα από τις συνεργασίες του με καταξιωμένους δημιουργούς και καλλιτέχνες (Θανάσης  Παπακων/νου, Σωκράτης Μάλαμας, Λιζέτα Καλημέρη, Μελίνα Κανά), παίρνει αφορμή από τον νέο του δίσκο «Κανένας δεν το ξέρει» και προσκαλεί τους φίλους και συνεργάτες του για μια βραδιά, με αφετηρία τον πρώτο του δίσκο «Ζωή Λαθραία»  και με συνέχεια, πάνω σε μουσικές διαδρομές που έγιναν τρόπος ζωής για πολλούς από μας!

Επί σκηνής θα βρίσκονται η Λιζέτα Καλημέρη, η Μελίνα Κανά κι η Εύα Σταμπολίδου, καθώς και ο Ορφέας Περίδης και η Μάρθα Φριντζήλα, όλοι τους ερμηνευτές που συμμετέχουν στο νέο δίσκο του Μιχάλη Χανιώτη, στον οποίο με ένα τραγούδι συμμετέχει επίσης και ο Σωκράτης Μάλαμας.

Ωστόσο οι ερμηνείες τους στη σκηνή δεν θα περιοριστούν μόνο σ΄ αυτό,  μια που από την παράσταση δεν γίνεται να λείψουν τραγούδια που σηματοδοτούν την πορεία τους, μέσα από τις δικές τους δημιουργίες ή τις συνεργασίες τους με άλλους συνθέτες.

 xaniwtis_passport

Μιχάλης Χανιώτης: Μπουζούκι – Τραγούδι
Δημήτρης Λάππας:
Κιθάρες, Μπουζούκι, Μπαγλαμάς
Βαγγέλης Μαραμής:
Πλήκτρα , Ακορντεόν
Δημήτρης Κίτσιος:
Μπάσο
Μάριος Μακρής:
Κιθάρα
Γιάννης Δανίτσας:
Κλαρίνο
Θάνος Καζαντζής:
Τύμπανα

Τραγούδι: Λιζέτα Καλημέρη, Μελίνα Κανά, Εύα Σταμπολίδου

Φιλική συμμετοχή: Ορφέας Περίδης, Μάρθα Φριντζήλα.

PassPort
Μουσική/Θέατρο/Βιβλίο/Εικαστικά
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 2104296401
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940 558558

Προπώληση εισιτηρίων: 11876 – Καταστήματα PUBLIC – Καταστήματα Παπασωτηρίου – Seven Spots – PassPort Café (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς) & on line: www.viva.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here