27/1/2012
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε έναν τυχερό  να κερδίσει ένα μπουκάλι σε τραπέζι  για 4-6 άτομα  για το  Σάββατο 31/3. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Σφακιανάκης”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Με τεράστια επιτυχία εμφανίζεται φέτος το χειμώνα ο Νότης Σφακιανάκης, στη γνώριμη για εκείνον σκηνή της Ιεράς Οδού, σε ένα πρόγραμμα που καθηλώνει τον θεατή από το πρώτο λεπτό.

Ο «Άρχοντας της Νύχτας» κάθε χρόνο ανανεώνεται και γνωρίζει πολύ καλά πως να δημιουργεί προγράμματα όπου τα κλασσικά του τραγούδια ενώνονται με τις καινούριες του επιτυχίες, χαρίζοντας μοναδικές βραδιές στο κοινό του. Έτσι, όπως κάθε χρόνο ο Νότης κερδίζει και φέτος την ψήφο εμπιστοσύνης του κόσμου και το πιο ζεστό χειροκρότημα σε ένα από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό.

Συνοδοιπόρος φέτος, η Αγγελική Ηλιάδη. Η συνεργασία της με το Νότη Σφακιανάκη και τον Όμιλο Μαροσούλη έρχεται να επιβεβαιώσει την ταχύτατη εξέλιξη της σε μια νέα μεγάλη πρωταγωνίστρια της νυχτερινής διασκέδασης. Η τελευταία της μάλιστα επιτυχία «Μαγκιά μου» έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού.

Βασικός συνεργάτης του Νότη ο GaryMardon υπογράφει και φέτος τις χορογραφίες που εκτελεί 12μελες μπαλέτο.

«Ιερά Οδός»
Ιερά Οδός 18-20
Τηλ.κρατήσεων 2118501100

Ημέρες λειτουργίας Παρασκευή-Σάββατο
Ώρα έναρξης 11.00μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here