28/4/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η νέα παρέα του ελληνικού τραγουδιού, που μας συστήθηκε με το τραγούδι «Τα μεροκάματα», βγαίνει για λίγο από το στούντιο και στήνει ένα μελωδικό ανοιξιάτικο live.

Το τραγούδι «Τα μεροκάματα», σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους με ερμηνευτή τον Πάνο Παπαϊωάννου, κέρδισε το βραβείο κοινού στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, και ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο ελληνικό ραδιόφωνο δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του σε digital single από την Feelgood Records.

papaioannou_karantoniou_afisa_2014_04_001

Ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου θα εμφανιστούν με την 5μελή μπάντα τους, την Παρασκευή 9 Μαΐου στο Γυάλινο UpStage στη Λεωφόρος Συγγρού 143.

Η νέα αυτή μουσική παρέα θα παρουσιάσει τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά «Ποτάμι ο καιρός» που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια, ολοκαίνουρια τραγούδια, ενώ θα δε θα λείψουν οι αναφορές σε καλλιτέχνες με τους οποίους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν (Μαμαγκάκης, Καλημέρη, Παπαδημητρίου, Σταυριανός κ.α).

Η συνέχεια θα τους βρει και πάλι στο στούντιο όπου ηχογραφούν τα νέα τους κομμάτια για τον επόμενο δίσκο που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο με «εκλεκτούς» καλεσμένους, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε κάποια απ’ αυτά.

Παίζουν οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης – λύρα
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – λάφτα, λαούτο, σάζι
Θοδωρής Κουέλης – κοντραμπάσο
Αγγέλικα Παπανικολάου – πιάνο, ακορντεόν
Δρόσος Σκυλάς – τύμπανα, κρουστά

Eνορχήστρωση: Χρυσόστομος Καραντωνίου

Παρασκευή 9 Μαΐου

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος: 10 ευρώ στο bar (με κρασί ή μπύρα), 12 ευρώ σε τραπέζι (με κρασί ή μπύρα)

Info: Γυάλινο UpStage | Λεωφ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη | Tηλ: 210 9315600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here