19/2/2013
www.musiccorner.gr

Τo Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, ο Σταύρος Λογαρίδης για μια βραδιά «Ακουστικά κι από καρδιάς» θα εμφανιστεί στο «Small Cafe» στην οδό Αριστοτέλους 10, στον Πειραιά.

Ο Σταύρος Λογαρίδης θα παίξει τραγούδια από τα πρώτα χρόνια των Poll, που υπήρξε και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, όπως και των Ακρίτας, τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους καθώς και τραγούδια που τραγούδησαν σε δίσκους του καλλιτέχνες όπως οι Π. Σιδηρόπουλος, Ελ. Αρβανιτάκη, Ελ. Τσαλιγοπούλου, Γ. Ζήκας, Ν. Πορτοκάλογλου, Μπ. Στόκας, Χ. Αλεξίου, Μαν. Ρασούλης κ.α.

Ακόμη ξένα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο ίδιος κατά καιρούς, όπως επίσης μουσική από τις κινηματογραφικές μουσικές από των ταινιών: «Οι Απέναντι» του Γ. Πανουσόπουλου, της «Φόνισσας» του Κ. Φέρρη…

Ο Σταύρος Λογαρίδης υπήρξε ένας από τους πιο αποστασιοποιημένους τραγουδιστές – δημιουργούς της γενιάς του, όσο αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά.
Αντιθέτως έχει ένα πολύ πλούσιο ενεργητικό στην δισκογραφική του καριέρα. Πέρυσι με την είσοδο του 2011 αποφάσισε να ξεκινήσει τις live εμφανίσεις του και να γυρίσει στο πάλκο ξανά (η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2005 όταν συμμετείχε στο Magic Bus, ένα event που άφησε εποχή, μαζί με τους Socrates και τον Δημ. Πουλικάκο, στο Club22).

Πέρυσι τον Νοέμβριο παρουσίασε τη μουσική του παράσταση «Με τα φεγγάρια χάνομαι… Σε ονειρεμένες πολιτείες» σε δύο πετυχημένες εμφανίσεις στον «Ιανό».

Στο «Small Cafe» θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο ειδικά για το χώρο με τίτλο «Ακουστικά κι από καρδιάς». 

Small Cafe
Στην οδό Αριστοτέλους 10 (πεζόδρομος), στον Πειραιά, πίσω από το Δημαρχείο
Info/Res: 210-4297236

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013
Στις 10.30 μ.μ. Είσοδος με ποτό 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here