9/12/2013
www.musiccorner.gr

Ο μοναδικός Τόλης Βοσκόπουλος επανέρχεται στην αθηναϊκή νύχτα συναντώντας τον αγαπημένο όλων συνθέτη Μίμη Πλέσσα. Οι δυο τους θα βρίσκονται από την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Baraonda δημιουργώντας το δικό τους μουσικό χώρο όπου ο καλλιτέχνης μπορεί να κοιτά στα μάτια τον κάθε έναν απ’ το κοινό του.

«Με την αλήθεια του καλλιτέχνη και το ταλέντο του βάρδου, ο Τόλης μου χάρισε μεγάλες επιτυχίες! Ένα τραγούδι του έδινα, δύο επιτυχίες έκανε. Μ’ αυτές θα σας περιμένουμε… Σαν τότε και καλύτερα, 40 χρόνια μετά…”. “Το είχαμε τάξει και να που συναντιόμαστε!» λέει ο Μίμης Πλέσσας για τη συνεργασία τους.

 voskopoulos_plessa_afisa_2013_12_001

Κλασσικός, πλέον, ο Τόλης Βοσκόπουλος λειτουργεί σύμφωνα με τα καλλιτεχνικά ιδανικά του κάνει πρόταση – πρόσκληση για αυτόν τον χειμώνα, ώστε η αγάπη που δέχεται να επιστρέφει στον κόσμο, τα «φιλαράκια» του, όπως αποκαλεί το πιστό κοινό του ο κορυφαίος ερμηνευτής.

Ο Βοσκόπουλος ως αληθινός άρχοντας και οικοδεσπότης προτείνει έναν χώρο σαν σαλόνι σπιτιού. Με θαμώνες – φίλους θα απολαύσουν μοναδικές γεύσεις από την μοντέρνα ελληνική κουζίνα  που επιμελήθηκε ο βραβευμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας, μακριά από τη λογική του «πρώτο τραπέζι-πίστα», ανοίγοντας μια μουσική αγκαλιά που κλείνει σε παρέα, χωρώντας μέσα της όσα έχει ανάγκη η εποχή: την συντροφικότητα, την ανθρωπιά.

voskopoulos_2013_12_001

Τραγουδώντας ανάμεσα στον κόσμο με κομψότητα και αυθεντικότητα, όπως πάντα, με προσωπικό για κάθε έναν ενδιαφέρον, σαν άλλος Sinatra στο Havana club και συντροφιά στο πιάνο, τον μοναδικό και αιώνια έφηβο, μουσικά, μαέστρο Μίμη Πλέσσα. Τραγούδια που «έγραψαν ιστορία» στο ελληνικό πεντάγραμμο και μελωδίες διαχρονικές που συγκινούν τους παλιούς και νέους του φίλους όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ποιος άλλος εκτός απ τον Τόλη Βοσκόπουλο, έχει την μαγεία να καταφέρει να αλλάξει τον χρόνο και να τον μεταβάλει σε αθωότητα και χαμόγελα; Είναι εκείνος που με τις επιτυχίες του να ομορφαίνουν στον χρόνο, έβαλε λόγια και αίσθημα στους έρωτες, στα ζόρια, στην παρηγοριά μας και ηχητικό φόντο στην δουλειά, στην διασκέδαση, στην μέρα, δίνοντας μας υλικό για το δικό μας αθέατο video clip. Εκείνος που αγάπησε τις γυναίκες, τραγούδησε για αυτές, τις ύμνησε, ως ξεχωριστά πλάσματα, ως εύθραυστα και κρυστάλλινα όντα, όπως μόνο οι κύριοι, οι παλαιάς, αριστοκρατικής κοπής, κάνουν.

Ο Μίμης Πλέσσας καταφέρνει μόλις εμφανίζεται και ιδιαίτερα μόλις αγγίζει το πιάνο του να μεταμορφώνει το χώρο ανάλογα με το ποιο τραγούδι του παίζει από την πιο δύσκολη σαλα κονσέρτου στην πιο φιλική, παρεϊστικη, λαϊκή γωνιά. Ο συνθέτης που έχει ενώσει τουλάχιστον 3 γενιές Ελλήνων με τις διαχρονικές και διεθνείς του επιτυχίες δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Τόλη να βρεθούν στον χώρο που διάλεξε με τραγούδια του Μίμη που όλοι τραγουδήσαμε, τραγουδάμε και θα τραγουδάμε…

plessas_2013_12_001

Το Baraonda, με την υπέροχη new baroque αισθητική, έχει ειδικά διαμορφωθεί σύμφωνα με την δική του επιθυμία και είναι το ιδανικό περιβάλλον για να τους υποδεχθεί και να αγκαλιάσει το όραμά του. Κόκκινο βελούδο, κεριά που γλυκαίνουν το σκοτάδι, ήχος ατόφιος μουσικός χωρίς ηλεκτρονικά φτιασίδια, και ατμόσφαιρα παρέας όπου δεν ξέρεις ποια από τις κλασσικές επιτυχίες να ζητήσεις και να τραγουδήσεις!

Ραντεβού λοιπόν, για βραδιές γεμάτες ανθρωπιά, αγνότητα, φιλία και αληθινή μουσική, όπως παλιά… από τις εννιάμισι το βράδυ, για φαγητό και ποτό κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Baraonda και για λίγες μόνο εμφανίσεις.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30
εκτός από την εβδομάδα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί:

Δευτέρα 23 και Τετάρτη 25/12
Δευτέρα 30 και Τετάρτη 1/1

Baraonda
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων:  210 6444308, 210 6441778

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here