14/12/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με κρασί ή μπύρα.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Θηβαίος”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Χρήστος Θηβαίος συναντά τους “MR HIGHWAY BAND” και ξεκινούν μαζί  ένα πειραματικό ταξίδι, κινούμενοι σε εναλλακτικές μουσικές λεωφόρους.
Ο γνωστός σε όλους μας τραγουδοποιός με την καινούρια του παρέα, τους ταλαντούχους  κι ανερχόμενους “MR HIGHWAY BAND”, παρουσιάζουν για πρώτη φορά μια παράσταση όπου τα αγαπημένα από όλους μας τραγούδια του σπουδαίου ερμηνευτή μπλέκονται αρμονικά και με πρωτότυπο τρόπο με  country, blues και rock μελωδίες.

Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους πιο σημαντικούς και πετυχημένους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας, σε μια περίοδο αναζητήσεων και πειραματισμών, δίνει βήμα σε μια μπάντα που αν και βρίσκεται στα πρώτα της μουσικά βήματα μετρά ήδη αρκετές διακρίσεις.

Οι διαχρονικές επιτυχίες του, παιγμένες με το ύφος των “MR HIGHWAY BAND”, τραγούδια απ’ την πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, “IS THAT MYSELF”, καθώς και ενδιαφέρουσες διασκευές  κλασικών  κομματιών της ξένης rock σκηνής, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο παζλ.

Παρασκευή, 21 & 28/12

PASSPORT
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 210.4296401

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 12 eur (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 20 eur (σε τραπέζι, με ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here