3/6/2013
www.musiccorner.gr

Ο George Gaudy επιστρέφει μετά από την περιοδεία του με τους Groomz, στους γνώριμους δρόμους της πόλης του.

Το Σάββατο, 8 Ιουνίου, ένας από τους πιο υποσχόμενους τραγουδοποιούς της γενιάς του θα βρεθεί στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης, στο πλαίσιο του 5ου κατά σειρά Athens Fringe Live, για να μας παρουσιάσει ένα μοναδικό ακουστικό Live set με κομμάτια από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Millionaire», καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

george_gaudy_2013_06_01

O George Gaudy με ανησυχίες και επιρροές από την καλύτερη μουσική του κόσμου, την jazz, ασχολήθηκε με το πιάνο από παιδί, αλλά η ουσιώδης σχέση του με τη μουσική άρχισε όταν κατέβασε μια παλιά ηλεκτρική κιθάρα του πατέρα του από το πατάρι και ήρθε σε επαφή με την “κατώτερη” μουσική. Μετά από χρόνια πειραμάτων με διάφορα μουσικά όργανα και φτηνά κασετόφωνα, φοιτητικά πάρτι και επαγγελματικής ενασχόλησης με το τζαζ πιάνο και την ηλεκτρική κιθάρα, αποφάσισε να συγκεντρωθεί στο δικό του υλικό, κάνοντας τη σύνθεση, την ενορχήστρωση και την παραγωγή. Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός έχει ήδη κερδίσει την αγάπη και εμπιστοσύνη του κοινού, ενώ είχε ξεκινήσει να αποσπά βραβεία για τα τραγούδια του πολύ πριν υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο.

30 Μέρες, 500 Καλλιτέχνες, 95 Καλλιτεχνικές ομάδες, 20 ΜΚΟ, 10 Δράσεις, 28 Παραστάσεις, 20 Συναυλίες, 25 Προβολές, 6 Εικαστικές Εκθέσεις, Παιδικό πρόγραμμα, Θερινό σινεμά, Workshops, Fringe Round Table, Fringe Agency Fair: Το Athens Fringe Live σαλπάρει για 5η χρονιά κόντρα στους καιρούς της κρίσης, ταξιδεύοντας μαζί με καλλιτέχνες, δημιουργούς και ακτιβιστές προς νέους ορίζοντες για την πόλη και τους κατοίκους της.

George Gaudy @ Athens Fringe Live

Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης
Βρυσακίου 17, Πλάκα

Σάββατο 8 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 22.00
Γενική είσοδος: 10€*

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here