14/12/2011
www.musiccorner.gr

Ο Ανδρόνικος Λευκαρίτης γεννήθηκε στη Λάρνακα της Κύπρου. Από μικρός έδειξε ιδιαίτερη κλίση στη μουσική και στο θέατρο. Ως μαθητής είχε κύριο ρόλο σε διάφορες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου παρ ‘όλα αυτά, ο αρχικός του δρόμος τον οδήγησε στο Λονδίνο όπου σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων. Η αρχική του αγάπη όμως δεν έφυγε ποτέ και παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα μουσικού και κλασικού θεάτρου στο Central School of Speech and Drama του Λονδίνου. Στην ίδια σχολή σπούδασε αργότερα υποκριτική για ένα χρόνο. Από το 2009 βρίσκεται στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Η μουσική σκηνή  έφερε τον ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ κοντά στους, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή. Αυτοί, μαζί με τον Σταύρο Σιδερά και τον μαέστρο Γιώργο Παγιάτη, είδαν την φρεσκάδα, τον παλμό και το μεγάλο του ταλέντο και δημιούργησαν παρέα τη 1η δισκογραφική δουλειά του Ανδρόνικου, «ΠΡΟΣΕΧΩΣ», η οποία ηδη κυκλοφορεί.

Στο πρώτο του live στην Αθήνα μαζί  θα μας ταξιδέψει σε μουσικές διαδρομές  της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς αλλά και με μεγάλες επιτυχίες  Ελλήνων και ξένων συνθετών, ερμηνεύοντας έντεχνα, ποπ και άλλα τραγούδια που αγαπήσαμε και θα …αγαπήσουμε!

Μουσική διεύθυνση : Γιώργος Παγιάτης

19/12/2011

Είσοδος :12€  (με ποτό)
Doors open : 21:30

KooKoo  Live Music Bar
Ιάκχου 17, Γκάζι,
Κρατήσεις : 210.3450930

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here