3/7/2012
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε 2  τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Σμύρνης Ενθύμιον”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Μια σπουδαία συναυλία – ταξίδι στην ελληνική παράδοση με τα τραγούδια της πατρίδας μας. Από το Αιγαίο μέχρι τη Μακεδονία και τη Θράκη, από την Ήπειρο μέχρι την Κρήτη, αλλά και στα τραγούδια των χαμένων πατρίδων, του Πόντου, της Πόλης και της Σμύρνης.

Γιώτα Νέγκα - Γεράσιμος Ανδρεάτος

Με τρεις σπουδαίους ερμηνευτές: τη Γιώτα Νέγκα, το Γεράσιμο Ανδρεάτο και τη Σοφία Μάνου.

Συμμετέχει η Μαρία Χαλουλάκου.

Θα τους συνοδεύσει η νεοσύστατη – αλλά σπουδαία – 10μελής Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που έχει ήδη στο  ενεργητικό της συναυλίες και συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες και μουσικούς από  την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης, το αφιέρωμα εμπλουτίζεται με επετειακά αποσπάσματα  από δύο έργα που αντλούν τη δύναμή τους από τις βαθιές ρίζες της καθ’ ημάς Ανατολής.

Σοφία Μάνου

Πρόκειται για την Μικρά Ασία, σε στίχους Πυθαγόρα, και το Βυζαντινό Εσπερινό, σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, δύο αξέχαστα  έργα του Απόστολου Καλδάρα, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως κορυφαίες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Τις συναυλίες διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του. Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ιδρύθηκε το 2001 από ευαισθητοποιημένους γονείς παιδιών που βρίσκονταν σε διαδικασία απεξάρτησης. Στόχοι του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και  ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς και η προβολή και η ενίσχυση του έργου που επιτελεί το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ & ΕΞΑΝΤΑΣ που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική, τα νησιά του Αιγαίου και σε τμήματα της Πελοποννήσου.

Δεύτερα 16 Ιουλίου Στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here