11/9/2012
Γράφει ο Μάριος Γκούβας
Φωτογράφηση: Ντορίνα Καππάτου
www.musiccorner.gr

Τη Γιορτή Μπύρας επέλεξαν η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς για την πρώτη τους εμφάνιση της νέας περιόδου, μετά από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Φτάσαμε στο χώρο, δίπλα στο ΣΕΦ, αρκετά νωρίς πράγμα που μας έδωσε την ευκαιρία να χαζέψουμε τα περίπτερα των εκθετών, αλλά και να παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχε ξεκινήσει από τις 8 με τους Straw Hats να ερμηνεύουν τραγούδια country. Στη συνέχεια ο Θανάσης Τσίντζος ανέλαβε να τραγουδήσει ξένες επιτυχίες του παρελθόντος και φτάσαμε στο χορευτικό από την Ματίνα Στυλιανούδη και την Άννα Αναπολιτάνου που κάτω από τους ήχους των “Girlfriend” και “Pretty fly for a white guy” ζέσταναν την ατμόσφαιρα ακόμα περισσότερο. Σειρά πήραν οι Πάνος Λεβεντογιάννης και Μυρτώ Μπενετάτου που χόρεψαν bachata, η Ματίνα με την Άννα και πάλι ο Πάνος με τη Μυρτώ με salsa. Ενδιάμεσα παρακολουθήσαμε και διαγωνισμούς ταχυφαγίας (χωρίς χέρια) και ταχυποσίας, ενώ η τσίκνα από τα ψητά επικρατούσε στο χώρο και τα τραπέζια είχαν γεμίσει μπύρες.

Λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή, η Ευρυδίκη μας αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια ιδιαίτερη παράσταση που θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη. Από το επόμενο έτος θα τη δούμε σε «καθαρές» συναυλίες και εμφανίσεις.

Η ώρα έφτασε σχεδόν 11 και ο Δημήτρης, η Ευρυδίκη και οι μουσικοί τους πήραν τη θέση τους στη σκηνή και ξεκίνησαν με «Θάλασσα» και «Θέλω τόσο να σε δω», με το κοινό να συγκεντρώνεται στα μπροστινά τραπέζια. «Το ένα», «Πιάσε με» και ο κόσμος έχει πλέον σηκωθεί όρθιος μπροστά στη σκηνή και χορεύει. «Πόσο λίγο με ξέρεις», «Τα σκαλιά», «Άσε με», «Τι ωραία μέρα» αλλά και “Every Breath You Take”, «Δε θέλω να μιλάς», “I Hate Myself For Loving You”, μας βάζουν σε ένα άλλο κλίμα, που συνεχίστηκε εντυπωσιακά με “I Wanna Be Your Dog” και “Whole Lotta Love”.

Χωρίς διάλειμμα, παρά τη βρογχίτιδα που ταλαιπωρεί τον Δημήτρη -αυτά έχει το …ψάρεμα- το πρόγραμμα συνεχίστηκε μέχρι τις 1.15 περίπου, ενώ μετά το «κι άλλο» του κοινού, ακούσαμε “Wild Thing”, “Smells Like Teen Spirit” και «Rock ’n’ Roll στο κρεβάτι» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, με τον Δημήτρη να αναζητά λίγη ξεκούραση, καθώς ο πυρετός είχε ανεβεί και πάλι, και την Ευρυδίκη να μιλάει και να φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές της.

Κάπου εκεί χαιρετίσαμε κι εμείς τους συντελεστές του προγράμματος και τους αφήσαμε να ξεκουραστούν. Η πρώτη εμφάνιση του Δημήτρη Κοργιαλά και της Ευρυδίκης για τη σεζόν, ήταν επιτυχημένη. Μετά από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τα παιδιά έδειξαν ότι είναι έτοιμα να ανταποκριθούν σε κάθε απαίτηση, παρά την ασθένεια του Δημήτρη. Ο εμπλουτισμός του προγράμματος με ακόμα περισσότερα κλασσικά ροκ κομμάτια, έδωσε άλλον «αέρα» και ενθουσίασε ακόμα περισσότερο το κοινό!

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το event


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here