20/11/2013
www.musiccorner.gr

Τα τραγούδια του πατέρα μου” είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα παρουσιάσουν τέσσερις νέοι ερμηνευτές κι απόγονοι τεσσάρων μεγάλων τραγουδιστών που σφράγισαν το ελληνικό τραγούδι.

Τέσσερις νέοι ερμηνευτές πραγματοποιούν μια αναδρομή στα σπουδαιότερα τραγούδια των πατέρων τους, αλλά και στις χρυσές στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας.

varthak_dion_kokotas_bithi_2012_12_05

Οι Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Γρηγόρης Μπιθικώτσης ένωσαν τις δυνάμεις τους ένα χρόνο πριν, με στόχο να αναδείξουν με τον τρόπο τους τα τραγούδια που ερμήνευσαν τέσσερις μεγάλες φωνές: ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Η μουσική παράσταση που δημιούργησαν έχει ήδη επισκεφτεί, με πρωτοφανή επιτυχία, πόλεις της Ευρώπης, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Αφρική.

Φέτος, για πρώτη φορά στην Αθήνα, παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, που δεν βασίζεται μόνο στο ρεπερτόριο που κληρονόμησαν αλλά είναι μια αναδρομή σε όλο το μεγαλείο της ελληνικής δισκογραφίας, με αναφορές σε μεγάλους συνθέτες και μεγάλους ερμηνευτές.

Παραστάσεις:  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και κάθε Παρασκευή

Ώρα έναρξης:  23:30, ώρα προσέλευσης 22:30

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143 Νέα Σμύρνη
τηλ: 2109315600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here