14/3/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον Κώστα Λειβαδά ολοκληρώνουν τις πετυχημένες εμφανίσεις τους στο Ρυθμό Stage. Την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο Γιάννης Κότσιρας αποχαιρετά το Ρυθμό Stage με μία ακόμα παράσταση με τίτλο «Μουσικό κουτί» ενώ η Ελένη Τσαλιγοπούλου, μία μέρα μετά, Σάββατο 16 Μαρτίου, παρέα με τον Κώστα Λειβαδά ολοκληρώνει και τη δεύτερη σειρά εμφανίσεων της στο Ρυθμό Stage.

Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, ένα «Μουσικό Κουτί» που περιέχει όχι μόνο γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια, αφού μετά από τέσσερα χρόνια ο Γιάννης κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες ένα δικό του προσωπικό δίσκο. Στην παρέα του η Σαββέρια Μαργιολά αλλά και πέντε σπουδαίοι μουσικοί-συνεργάτες που κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζεται στο Ρυθμός Stage με τον παλιό της συνεργάτη Κώστα Λειβαδά, υπεύθυνο για πολλά από τα πλέον πετυχημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της. Οι δυο τους συναντιούνται δημιουργικά για άλλη μια φορά αυτό τον καιρό, στο τραγούδι «Των φίλων τα σπίτια». Ο Κώστας Λειβαδάς θα τη συνοδεύσει στο πιάνο σε μερικά από τα τραγούδια που σφράγισαν τη συνεργασία τους αλλά και σε τραγούδια εκπλήξεις που θα αποδώσουν μαζί. Στο πρόγραμμα του Ρυθμού δίνεται χώρος τόσο στις δικές της συνθέσεις που έγιναν τραγούδια μέσα από στίχους καταξιωμένων δημιουργών όσο και σε τραγούδια από την εικοσάχρονη πορεία της.

Ρυθμός Stage
Γιάννης Κότσιρας – Παρασκευή, 15 Μαρτίου
Ελένη Τσαλιγοπούλου και Κώστας Λειβαδάς – Σάββατο, 16 Μαρτίου
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here