29/10/2012
www.musiccorner.gr

Η μουσικοθεατρική σκηνή Τσάι στη Σαχάρα, μετά από ένα χρόνο απουσίας απ’ τα μουσικοθεατρικά δρώμενα, ξανανοίγει τις πόρτες της από τις αρχές Οκτωβρίου 2012, με θεατρικές παραστάσεις, και από το Νοέμβριο με μουσικά σχήματα.

Στο χώρο θα λειτουργήσει θεατρική σκηνή -βραδυνή και παιδική- με εναλλασσόμενο ρεπερτόριο, εστιασμένο γι’ αυτή τη σαιζόν σε Έλληνες συγγραφείς, καθώς και live μουσικές βραδιές με διαφόρους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εναλλάσσονται σε μηνιαία βάση. Στόχος μας είναι να φιλοξενηθούν όσο το δυνατόν πιο πολλά μουσικά σχήματα και να δοθεί βήμα σε νέους καλλιτέχνες (μουσικούς και ηθοποιούς) να παρουσιάσουν τη δουλειά και το έργο τους. 

Θέλουμε να προσφέρουμε στο κοινό την ευκαιρία να ξεχαστεί για λίγο. Να μπορεί να γεμίσει το μυαλό και την ψυχή του με χαρά, θετική σκέψη, ελπίδα και δημιουργικότητα.

Ελπίζουμε να το καταφέρουμε.

 ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Παρασκευή, 2 και 9 Νοεμβρίου και Σάββατο, 17 Νοεμβρίου:
FANY
MELFI and the FREAK BAND, ώρα έναρξης 23.30μ.μ., είσοδος 10 ευρώ.
Η απόλυτη rock chick Fany Melfi μαζί με τους Freak Band, μια μπάντα με καθαρά rock attitude, είναι έτοιμοι να καταλάβουν τον κόσμο και να τον μετατρέψουν σε ένα rock μπάχαλο! Join the cause!!!
Οι Freak Band αποτελούνται από τους: Νίκο (the Coach) Μαυρομμάτη-μπάσο, L.J. Strat (Lympreis)-κιθάρα, Βασίλη Γιαννόπουλο-πλήκτρα και Φοίβο Άνθη-κρουστά.

Σάββατο, 3 και 10 Νοεμβρίου:
Δόμνα Κουντούρη
, ώρα έναρξης 23.30μ.μ., είσοδος 10 ευρώ.
Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη?  –
Ιστορίες αγάπης για κιθάρα και φωνή. Δακρύβρεχτες, παρανοϊκές, λαμπερές, λάγνες και ουτοπικές ιστορίες αγάπης μετά μουσικής μάς παρουσιάζει η Δόμνα Κουντούρη από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και την ξένη και ελληνική μουσική σκηνή, σ ένα δίωρο πρόγραμμα σε ύφος μποέμικης μπουάτ. Στην κιθάρα ο Γιώργος Πατσιώτης και ο Γιάννης Χατζηχαραλάμπους.

Παρασκευή, 16 και 23 Νοεμβρίου:
Σταύρος Παπασταύρου, ώρα έναρξης 23.30μ.μ., είσοδος 10 ευρώ.
Με το γνωστό προσωπικό και μελωδικό του ύφος, ο Σταύρος Παπασταύρου θα ερμηνεύσει τραγούδια από την έως τώρα δισκογραφία του («Ξάγρυπνη Πόλη», «Το Πίσω Δωμάτιο», «Μίλα Μου για Μήλα», «Γιαπωνέζικοι Κήποι»), αλλά και ανέκδοτα κομμάτια που θ’ ακουστούν για πρώτη φορά. Μαζί του η Άλκηστη Ραυτοπούλου στο πιάνο και ο Φώτης Μυλωνάς στα πνευστά και το μαντολίνο.

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου:
Janet Kapuya
, ώρα έναρξης 23.30μ.μ., είσοδος 10 ευρώ.
Η Janet Kapuya, με συντροφιά την κιθάρα της, σ’ενα μουσικό ταξίδι από τα σοκάκια της Αργεντινής ως τα πλακόστρωτα της παλιάς Αθήνας. Μία μοναδική βραδιά με τραγούδια tango, fado, latin και ρετρό!

Τσάι στη Σαχάρα
Λαοδικείας 18 – Ιλίσια ΤΚ 11528
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-01.20.936

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here