16/2/2012
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργος Τεντζεράκης μαζί με τη Μαρία Θεοδότου επιστρέφουν στο «Όνομα του Ρόδου», χρωματίζοντας ξανά τα Σάββατα μας! Στην παρέα τους προστίθεται ο Άγγελος Αυγουστή.

Από 18/2 και κάθε Σάββατο…

Ο Γιώργος Τεντζεράκης παρουσιάζει τα καινούργια του τραγούδια στο «Όνομα του Ρόδου» στην Καλλιθέα. Μαζί του η Μαρία Θεοδότου και ο Άγγελος Αυγουστή. Σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Γιώργου και αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα. Ένα μοναδικό πάντρεμα μουσικών ακουσμάτων, με τραγούδια που ξεσηκώνουν, καθηλώνουν και μιλούν απευθείας στις ψυχές.

Ο καινούργιος προσωπικός δίσκος του, «Πιο κοντά» που κυκλοφορεί από τη Lyra, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επιτυχία «Τι παραπάνω» με την οποία εκπροσώπησε τη χώρα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμού του Euro Voice, κατακτώντας την τέταρτη θέση. Σημαντικές στιγμές του δίσκου αποτελούν το «Μελίνα», ντουέτο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το «Ένα χειμώνα ζω», ντουέτο με τον Μιχάλη Εμιρλή. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν παλαιότερες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη, όπως το «Πονάνε όσοι αγαπάνε» και το «Μέσα στην αύρα σου» από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ήλιε μου».

Ο Γιώργος, κατά καιρούς εμφανίστηκε -με μεγάλη επιτυχία- στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της χώρας, ενώ στο βιογραφικό του καταγράφονται σημαντικές συνεργασίες όπως αυτές με τους: Γεράσιμο Ανδρεάτο, Γιώτα Νέγκα, Γιάννη Ζουγανέλη, Σοφία Βόσσου, Δέσποινα Ολυμπίου, Μιχάλη Εμιρλή, Γιώργο Παπαδόπουλο, Γιώργο Σαμπάνη, κ.ά.

Μαζί του η Μαρία Θεοδότου, που ξεχώρισε στο Greek Idol ΙΙ. Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια μας συστήνεται, επιλέγοντας με σεβασμό μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε.

Ενώ την παρέα συμπληρώνει ο Άγγελος Αυγουστή, γνωστός από τη συμμετοχή του στους Τριημιτόνιο. Eκτός από καλός ερμηνευτής, δινει μια διαφορετική νότα στην παράσταση παίζοντας λαούτο και τζουρά…

Παίζουν οι μουσικοί:
Κιθάρα: Γιώργος Πασχάλης
Κιθάρα: Περικλής Τζίτζιφας
Τύμπανα: Βασίλης Φατούρος
Πλήκτρα: Γιώργος Παπαγεωργίου
Μπάσο: Κώστας Διακάκης

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ 18/02 ΩΡΑ 23:30

«Όνομα του Ρόδου»
ΔΑΒΑΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΟΣ 1,Καλλιθέα
ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210 9595006 & 210 9587480

Είσοδος με ένα ποτό: €10
Τιμή φιάλης: €80

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here