Φωτορεπορτάζ Χαρά Γερασιμοπούλου

Παρασκευή βραδάκι και το θέατρο Βράχων υποδέχτηκε την παρέα από το Χιλιομόδι Κορινθίας, κατά κόσμον 1000mods! Συμμέτοχοι στην επιτυχία της συναυλίας, οι εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι, Million Hollers. Με ηλεκτρισμένα blues και ροκ που αγαπάμε ζέσταναν την βραδιά.


Όλα πλέον είναι έτοιμα για το μεγάλο headline show των 1000mods, μετά τις δυο προηγούμενες εμφανίσεις τους στο Piraeus Academy όπου πραγματικά “τα έσπασαν”. Έπειτα από δύο χρόνια συνεχών περιοδειών σε Αμερική και Ευρώπη και με μια εμφάνιση φέτος στο ξακουστό Hellfest της Γαλλίας, ήρθε η ώρα για επιστροφή στην Ελλαδίτσα.

Ο Δήμος Χιλιομοδίου σας καλοσωρίζει” ακούγεται από το μικρόφωνο και έτσι ο frontman του γκρούπ, Δάνης, δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει μια βραδιά παθιασμένου stoner rock!


“Above179”, “El Rollito” για αρχή και ο χαμός ξεκίνησε! Καπνογόνα,χαμόγελα και κοπάνημα! Ακολουθούν “Claws”, “Road to Burn”, “She” και βρισκόμαστε σε έκσταση με τις φωτογραφικές μηχανές ανά χείρας!
Αποχωρούμε από το photo pit ενθουσιασμένοι και συνεχίζουμε ν’ απολαμβάνουμε όλο αυτό που συμβαίνει. Σειρά έχει το “Low”, όπου γίνεται πραγματικά πανζουρλισμός! Η συνέχεια μαγική με τα “Loose” και “The Son”, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Παύλο Φύσσα.

Μέχρι και το τέλος της βραδιάς ο κόσμος βρισκόταν διαρκώς σε ένα crowd surfing δίχως προηγούμενο.
Σίγουρα λοιπόν, αν με ρωτάτε, το γκρέμισαν το θέατρο Βράχων και με το παραπάνω. Το “Repeated Exposure To…” έκλεισε τον κύκλο του και εμείς αναμένουμε τη συνέχεια ευχόμενοι ακόμα καλύτερες στιγμές! Respect στα Χιλιομόδια, φίλοι μας!

 —————

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here