19/6/2014
www.musiccorner.gr

Η Galerie δημιουργών σας προσκαλεί  στον κήπο της για μία και μοναδική παράσταση ολοκληρώνοντας την φετινή της σεζόν με πέντε νέους ηθοποιούς  και ένα πιάνο την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 21.00.

Συναντιούνται επί σκηνής και αναπολούν την Αθήνα του τότε. Μια Αθήνα που κι αν δεν την έχουν ζήσει… την έχουν αγαπήσει…

Με φυσικό ήχο και αγαπημένα τραγούδια θα γίνουμε όλοι μια παρέα! Διηγούνται τις ιστορίες τους  με τραγούδια από τη δεκαετία του 40’ μέχρι το 70’, αναβιώνοντας τις όμορφες στιγμές της παλιάς Αθήνας.

rantevou_stin_athina_2014_06_01

Μια διαδραστική μουσική παράσταση στην οποία ο κόσμος έχει την ευκαιρία να γίνει ένα με τους ηθοποιούς και να σιγοτραγουδήσει μαζί τους. Οι ηθοποιοί της παράστασης κατεβαίνουν από τη σκηνή και δίνουν στους θεατές την ευκαιρία να γίνουν μέρος της παράστασης και να ταξιδέψουν μαζί τους.

«Ένα ταξίδι στην Αθήνα του “τότε” με φόντο τα σοκάκια της Πλάκας και τις βόλτες της Φωκίωνος Νέγρη. Μια μουσική αναδρομή από το ’40 μέσα απ’ την ματιά των ανθρώπων που τη ζουν και άλλοτε τη νοσταλγούν… Ένα αφιέρωμα σ’ αυτή την όμορφη πόλη που τόσο έχει αλλάξει και τόσο ίδια παραμένει…»

Σκηνοθεσία: Φώτης Αθανασίου
Κείμενο: Αθηνά Χατζηαθανασίου

Παίζουν: Ευγενία Βησσαρίου, Δημήτρης Ερατεινός, Θάνος Κρομμύδας, Χρίστος Σερενές, Παναγιώτα Χαϊδεμένου, Αθηνά Χατζηαθανασίου

Πιάνο: Χρίστος Σερενές
Επιμέλεια κουστουμιών: Ευγενία Βησσαρίου
Σκηνογραφία,Φωτογραφίες: Γεωργία Φωκά
Επιμέλεια Αφίσας: Δημήτρης Μπουζιώτης

Διάρκεια: 120’ (με διάλειμμα)

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή Εισιτηρίου: 10€

Οι θέσεις είναι παριορισμένες (35 άτομα)

Galerie δημιουργών – Πολυχώρος Τέχνης
Χελιδονούς 28 – Ν. Κηφισιά
τηλ.κρατήσεων 210-6251732

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here