Η καινούργια χρονιά έχει ήδη μπει και μας συστήνει τους Μπλε Μαρέν, οι οποίοι με ενθουσιασμό μοιράζονται μαζί μας το ολοκαίνουργιο, πρώτο ομότιτλο άλμπουμ τους!

Οι Μπλε Μαρέν είναι ένα εξαμελές συγκρότημα από το Ρέθυμνο της Κρήτης και το album τους περιλαμβάνει δέκα κομμάτια, που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας!

Νοσταλγικές, χαρούμενες, ερωτικές, οι συνθέσεις των κομματιών επηρεασμένες από την πρωτόγνωρη εποχή στην οποία ζούμε, οι Μπλε Μαρέν βασισμένοι σε προσωπικά βιώματα και καταστάσεις, μας μιλούν για όλα εκείνα που είδαν και ένιωσαν τα τελευταία αυτά χρόνια. Η ανάγκη για επικοινωνία και έκφραση του εαυτού μας, οι εσωτερικές συγκρούσεις, οι επιθυμίες και οι πληγές που κουβαλάμε, όλα αποτυπώνονται στα κομμάτια τους!

Το όνομά τους – Μπλε Μαρέν, προκύπτει από την ένωση της καλλιτεχνικής αντίληψης και έκφρασης των μελών, καθώς βρήκε τρόπο να συνταιριάξει αρμονικά όλες τις διαφορετικές απόψεις, κουλτούρες και προσωπικότητες της πολυπληθούς ομάδας τους. Μπλε Μαρέν, όπως η θάλασσα, καθώς όσες διαφορετικές αποχρώσεις και να την αποτελούν, εκείνη πάντα παραμένει μπλε!

Οι Μπλε Μαρέν είναι ένα εξαμελές συγκρότημα με έδρα το Ρέθυμνο με ιδρυτικά μέλη τους, Γιώργο Σταυρουλιδάκη (φωνητικά), Χρυσό Καβούνη (κιθάρα), Στάθη Ιωαννίδη (τύμπανα) και Παναγιώτη Μυλωνά (μπάσο) (πρώην μέλη των Soul Gig). Στην σύνθεση της μπάντας προστέθηκαν η Χριστίνα Κομπιτσάκη (φωνητικά) και ο Κωνσταντίνος Κόστα (φωνητικά) ο οποίος με την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του δίσκου, αποχώρησε από το σχήμα και στην θέση του ήρθε η Ευαγγελία Δανίλη (GEMMA, φωνητικά).

Την μουσική συνέθεσε ο Τάκης Μυλωνάς (9 κομμάτια) και ο Κωνσταντίνος Κόστα (1 κομμάτι) και τους στίχους έγραψαν οι Χριστίνα Κομπιτσάκη, Τάκης Μυλωνάς και Κωνσταντίνος Κόστα. Η ηχογράφηση, παραγωγή και μίξη έγινε από τον Γιώργο Καπαρό-Tricell (GEMMA) και το Mastering από τον Αλέξανδρο Χρυσίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here