22/3/2011
www.musiccorner.gr

«3+2+4» στο Socialista

3 ηθοποιοί…
2 τραγουδιστές…
4 μουσικοί…

Το παιχνίδι δεν έχει μπάλα, δεν έχει τέρματα και καλάθια, δεν έχει κερκίδες, δεν έχει διαιτητές και βαθμολογίες…

Το παιχνίδι έχει τραγούδι, μουσική, καλή διάθεση, ταλέντο, άφθονο χιούμορ, αναμνήσεις, κέφι, ξεκαρδιστικά σκετς και πάνω απ’ όλα μια παρέα που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και ξέρει να διασκεδάζει το κοινό!

Άνθρωποι με διαφορετικό background συνυπάρχουν επί σκηνής… Ο Γιώργος Αλουπογιάννης, ο Βαγγέλης Ασημάκης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος υποδέχονται το κοινό σε ένα πρόγραμμα άκρως ψυχαγωγικό στο Socialista στο Γκάζι! Νέα και παλαιά τραγούδια, ελληνικά και ξένα, έντεχνα και ποπ, ροκ και μπαλάντες ξεσηκώνουν το κοινό που τους συνοδεύει σε κάθε στίχο!

Μια μουσική παράσταση με πολλά αγαπημένα τραγούδια και άφθονο γέλιο. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με κέφι, μεταξύ φίλων, με άποψη, χημεία και παρείστικη διάθεση, με πολύ χιούμορ και εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών. Με μια δόση πρόζας και standup comedy!

Viravision” και ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο στις πιο αξέχαστες στιγμές της Eurovision, με τις ατάκες να πέφτουν βροχή! Με το κωμικό ταλέντο του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, το μπρίο της Σοφίας Βογιατζάκη αλλά και τα τραγούδια ερμηνευμένα εξαιρετικά από τον Γιώργο Αλουπογιάννη, τον Βαγγέλη Ασημάκη και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, η παρέα των 5 απογειώνει τον κόσμο με το χιούμορ και τα αστεία τους επί σκηνής, που δεν σταματάει να διασκεδάζει με την ψυχή του, να γελάει και να τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Ανδρέας παίζει και τραγουδάει, ο Βαγγέλης επιμελείται το πρόγραμμα και τραγουδάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος αναρωτιέται μουσικά αν τώρα ζει “τα πιο μεγάλα πράγματα”, ο Πέτρος έχοντας στο ενεργητικό του ήδη ένα χρυσό άλμπουμ τραγουδάει για πρώτη φορά επί σκηνής και η Σοφία …παρατηρεί και με ένα πλατύ χαμόγελο λέει “εγώ τι κάνω εδώ”;

…Ε ας αφήσουμε να ανακαλύψετε κάτι και εσείς, Μην τα πούμε όλα!

Γι’ αυτό, λοιπόν, όσοι δεν έχετε απολαύσει ακόμα τη μουσική παράσταση «3+2+4» επισπεύστε το για να δείτε και εσείς όλα όσα διαδραματίζονται στην πιο πετυχημένη μουσική παράσταση της σεζόν!

Από την Πέμπτη 24 Μαρτίου & κάθε Πέμπτη στις 22:30…

Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210.3474733

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here