Με τον πιο μελωδικό και εντυπωσιακό τρόπο, η Καίτη Γαρμπή γιόρτασε τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία, με μία sold out συναυλία στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας! Μαζί της στο stage βρέθηκαν φίλοι της καλλιτέχνες, σε ντουέτα – έκπληξη.

Η «ντίβα της καρδιάς μας» έσβησε τα κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας το βράδυ της Δευτέρας και στο κατάμεστο θέατρο ήταν όλοι εκεί: συνεργάτες, παλιοί και νέοι, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τους οποίους υποδέχθηκε θερμά και τους χάρισε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της, η Καίτη Γαρμπή παρέσυρε το κοινό σε ένα ξεχωριστό live party!

Στο stage ανέβηκαν και φίλοι της καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί μαζί της κατά καιρούς και τραγούδησαν, τόσο solo, όσο και σε ντουέτα, μερικά από τα hits της.
Γιώργος Παπαδόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Διονύσης Σχοινάς, Κώστας Τουρνάς και Ελένη Φουρέιρα, έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό τόνο στη βραδιά.

Ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που, για πρώτη φορά, μοιράστηκε τη σκηνή με τον γιο της, Δημήτρη, ο οποίος τη συνόδευσε παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας, ενώ η καλή της φίλη, Άννα Βίσση, έστειλε τις ευχές της μέσα από ένα video που τραβήχτηκε εν πλω.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Χαίρομαι που βλέπω τα πρόσωπά σας, χαίρομαι που είναι εδώ συνεργάτες, φίλοι και, κυρίως, εσείς, ο κόσμος. Γιατί εσείς είστε αυτοί που κάνετε εμάς τους καλλιτέχνες ξεχωριστούς», ανέφερε, συγκινημένη, η καταξιωμένη τραγουδίστρια και ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της αυτά τα 30 χρόνια, τη δισκογραφική της εταιρεία, Panik Platinum, και προσωπικά τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο, καθώς και όλους τους θαυμαστές της.

Εκτός από τα δεκάδες hits της, η Καίτη Γαρμπή παρουσίασε πρώτη φορά live και τη νέα της επιτυχία με την υπογραφή του Φοίβου, «Κορμιά Χαμένα», παρασύροντας τους πάντες στο ρυθμό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here