Το θέατρο είναι ιδιαιτέρως αγαπητό στους θεατές του Φεστιβάλ Αθηνών.

Γι’ αυτό και το φεστιβάλ φροντίζει κάθε χρόνο να παρουσιάζεται ένας μεγάλος αριθμός θεατρικών παραγωγών, διαφορετικού ύφους, θεματολογίας και προέλευσης, έτσι ώστε να ικανοποιούνται τα διαφορετικά γούστα του κοινού.

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου του φετινού προγράμματος κυριαρχούν οι ελληνικές παραγωγές:

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Χάρης Φραγκούλης σκηνοθετεί το εξαιρετικά ενδιαφέρον έργο «Ο Άρντεν πρέπει να πεθάνει» -έργο μυστηριώδες και βίαιο, αγνώστου συγγραφέα της ελισαβετιανής περιόδου (Θέατρο Οδού Κυκλάδων, Κεφαλληνίας & Κυκλάδων 11, Κυψέλη, 2-6/6 & 8-12/6).

arden_2015_06
“Ο Άρντεν Πρέπει να Πεθάνει”

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι Station Athens για νέους μετανάστες και πρόσφυγες θα παρουσιάσει το έργο «Είμαστε Πέρσες!» (βασισμένο στις τραγωδίες Πέρσες και Ικέτιδες) σε σκηνοθεσία της Γιολάντας Μαρκοπούλου (Πειραιώς 260, 3&4/6).

Επίσης, δύο πετυχημένες παραστάσεις της περσινής σεζόν επανέρχονται φέτος προκειμένου να μπορέσουν κι άλλοι θεατές να τις παρακολουθήσουν:

Η Helter Skelter Company και ο Θάνος Παπακωνσταντίνου έχουν ανεβάσει το νέο έργο του Γ.Μαυριτσάκη «Μετατόπιση προς το ερυθρό» με ένα εκλεκτό κάστ ηθοποιών (Πειραιώς 260, 10&11/6), ενώ ο Γιάννης Μόσχος επιλέγει κάποια διηγήματα του Τσέχοφ στις «Διασκεδαστικές Ιστορίες περί Θνητότητας» για να αναδείξει με χιούμορ καθημερινά υπαρξιακά θέματα (Πειραιώς 260, 14-16/6).

helter_skelter_2015_06
“Μετατόπιση προς το Ερυθρό”

Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μπορείτε να εξασφαλίσετε:
Online με χρέωση πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα greekfestival.gr
Τηλεφωνικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο 210 3272000 καθημερινά (και Κυριακές) 9:00 – 21:00
Από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου
Από τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, τα Καταστήματα PUBLIC, τα Βιβλιοπωλεία Ιανός και τα Reload Stores

Κεντρικά εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου).
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 9:00-15:00.

*Εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων και ανοίγουν δύο ώρες πριν την ώρα έναρξης των παραστάσεων. Εξυπηρετούν μόνο την παράσταση της ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here