21/6/2013
www.musiccorner.gr

Έχοντας ήδη ένα σημαντικό αριθμό δικών τους τραγουδιών, οι 4Friends είναι πλέον έτοιμοι να μας παρουσιάσουν το πρώτο τους single, «Αγάπη πρόχειρη».

4friends_06_2013_

Ένα κομμάτι σε λαϊκούς δρόμους που ερμηνεύουν με ιδιαίτερη ευαισθησία, σε στίχους Mιχάλη Αβαταγγέλου και μουσική Γιάννη Στρατήγη και Γιάννη Κατσιαφλιάκα.

Την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Νίκος Ορφανός, τζουρά και μπαγλαμά έπαιξε ο Θανάσης Βασιλάς και η ηχοληψία και μίξη έγινε από τον Άρη Μπίνη.

Ποιοι είναι οι 4Friends

Οι 4Friends σχηματίστηκαν τον Μάιο του 2010 από τον Γιάννη Στρατήγη με σκοπό, όπως λέει και το όνομα, φίλοι με κοινά μουσικά ακούσματα και όνειρα να παίξουν ζωντανά μουσική για φίλους.
Σαν συγκρότημα φέρνουν μια νέα μουσική πρόταση! Δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις ούτε rock, ούτε soul, ούτε pop συγκρότημα! Είναι ένα συγκρότημα με ανοιχτούς ορίζοντες, που παρουσιάζει τραγούδια μιας ευρείας γκάμας από Ξύλινα Σπαθιά μέχρι Ρέμο και από Μαζωνάκη μέχρι Σιδηρόπουλο…

Είναι ένα καθαρόαιμο Ελληνικό Συγκρότημα !!!

Το καλοκαίρι του 2010 ξεκινούν οι ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος σε συναυλιακούς χώρους, μουσικές σκηνές καθώς και σε ανοιχτά θέατρα. Η ενθουσιώδης σκηνική παρουσία, το προσεκτικά επιλεγμένο ρεπερτόριο και η δίψα για καλή μουσική είναι τα στοιχεία που αμέσως κέρδισαν και συνεχίζουν να κερδίζουν το κοινό μέχρι και σήμερα. Η ολοένα και αυξανόμενη συναυλιακή εμπειρία, ο πειραματισμός επί σκηνής και η αποδοχή του κόσμου, έφερε ως φυσικό επακόλουθο την ανάγκη και την επιθυμία να εξελίξουν την μουσική τους ταυτότητα και πορεία μέσω της δημιουργίας νέου υλικού, που θα αντικατόπτριζε πλήρως τα όνειρα τους για την μουσική.
Έτσι το 2012, παράλληλα με τις εμφανίσεις τους που συνεχίζονται με επιτυχία σε διάφορους χώρους, τους βρίσκει να συνθέτουν τα πρώτα τους τραγούδια. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την διαδικασία έπαιξε (και συνεχίζει να παίζει) ο συνεργάτης -πλέον- του συγκροτήματος και διακεκριμένος στιχουργός Μιχάλης Αβατάγγελος, του οποίου οι στίχοι ενέπνευσαν και συνεχίζουν να εμπνέουν τα μέλη του συγκροτήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here